Mennyire elfogadható.h a pártok gyerekeket visznek az utcára politikai célokkal ?
Mennyire elfogadható hogy Fideszes politikusok óvodákban, általános iskolákba kampányolnak?
Mondjuk kár hogy nálunk nem volt én 12 évesen is megmondtam volna neki a frankót ha hozzánk bejött volna akkor is rühelettem őket.
#2 Nem tettek ilyet.
A ballib sajtó állította be kampányolásnak azt amikor egy politikus részt vett egy ottani műsoron vagy átadón.
Pont emiatt érthetetlen, hogy most mennyire tapsoltok annak amit a tanárokkal kapcsolatban tesznek, hiszen korábban már akkor is ment a kiabálás tőletek ha egy politikus csak betette a lábát egy óvodába vagy iskolába.
“#2 Nem tettek ilyet.
A ballib sajtó állította be kampányolásnak azt amikor egy politikus részt vett egy ottani műsoron vagy átadón.“
Nem? Még a Fideszes saját maga tette fel hogy ott van bent és tolttartót ad
Kérdező
Pár évvel ezelőttik közmegegyezésnek tűnt, hogy gyerekeket nem vonnak be a politikába. a fidesz sok támadást kapott már amiatt is, hogy egy civil megmozduláson, ami nem is tüntetés, a békemeneten családok vettek részt a gyerekeikkel.
Aztán jött a kockásinges megmozdulás pár éve az egyik tanár szakszervezettől, amit már próbáltak a kormány ellenes megmozdulások kiinduló pontjaként használni, és ott már próbálták a gyerekeket a ballibek bevonni, előtérbe állítani.
Azóta itt is a kettős mérce működik.. Ha ők vonnak be gyerekeket/diákokat, az a demokrácia csúcsa, ha egy fideszesnek csak a szavazója elviszi magával a saját gyerekét, az meg tűrhetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!