Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nekem, mint Fidesz-szavazónak,...

Chuck dorisz kérdése:

Nekem, mint Fidesz-szavazónak, mi a dolgom, amikor olvasom a Kormány egyik szankciós plakátját? A: helyeseljek, és utamat folytatva mantrázzam a szöveget; B: dühös legyek, és mantrázzam a szöveget; C: fotózzam le, és küldjem el a képet 10 embernek?

Figyelt kérdés

#feladat #szankciós plakát
2022. okt. 20. 14:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
D: Ha a plakáton Ursula szerepel, akkor tudni fogod, mi a dolgod 👋🍆💧
2022. okt. 20. 14:05
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Rettegni és gyűlölni amit a kormány kijelöl neked.
2022. okt. 20. 14:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne írj róla ki ilyen hülye kérdést.
2022. okt. 20. 14:37
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én ellenzékiként vagyok teljesen megzavarodva, mert semmi konkrét utasítást nem kaptam még a pártközpontból.

Segítsetek már, most Lendvay mama még irányadó?

2022. okt. 20. 14:42
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
FIDESZ ZOMBI MÓD: Há' de mé' a Gyúcsány jobb vót? Meg itt vannak ezek az elhibázott szankciók, a Brüsszel tönkre akar tenni minket. De mi nem hagyjuk, Viktorunk az egyetlen jó vezető Európában. Mindenki más Soros bérenc!
2022. okt. 20. 16:05
 6/15 anonim ***** válasza:
28%

Ellenzéki zombimód: mi vagyunk a qva okosak, a pokoli tehetségesek, az okosak a szépek.

Mondjuk választást nyerni nem tudunk mer ostobák vagyunk hozzá.

Úgyhogy ez nem demokrácia, büro izé klepto izé autokrácia, vgy hibrid vagy mi rezsim.

Ne gyurcsányozzatok (akkor se, ha rá szavazunk) mer az sérti az egybites agyunkat.

2022. okt. 20. 16:09
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk választást nyerni nem tudunk, mert Orbánék 12 év alatt kiépìtették a kis birodalmukat. Médiafölény, gyűlöletkampány, folyamatos uszítás...
2022. okt. 20. 16:14
 8/15 anonim ***** válasza:
34%

Mindig más a hibás.

Még a nap is szemükbe sütött szerencsétleneknek.

Csak Budapesten született csoda. Ott külön választási törvény van:))

Hagyjuk már...

2022. okt. 20. 16:19
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Ellenzéki zombimód: mi vagyunk a qva okosak, a pokoli tehetségesek, az okosak a szépek."

Én olvasgatom mind2 oldal hsz részét.

Hát a fidesz-ellenesek (nem a mitanyánk nácik stb) magasan veri iq-ban a fidesz hülyéket.

A fideszeseknek nincs önálló véleményük, csak visszamakogják a 3 szavas propagandát.

Pl te

2022. okt. 20. 16:46
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk, hogy az iq-t miben méred az nem derült ki.

Hogy miből gondolsz valakit fideszesnek, nem derült ki.

Hogy mi az ellenzék önálló véleménye nem derült ki.

(bár lehet neked a birka, buta, tudatlan szavak ismételgetése mindig új, és megbizsergeti kicsi bucidat, mert kb. ennyi az iq a baltérfélen).

De, hogy pl te úgy érvelsz, mint egy vérbeli DK-s (abból is a kicsit már demens) az kiderült.

Bravó:)

2022. okt. 20. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!