A kérdés egyszerű. Melyik pártra szavaznál,ha ma lennének a választások?
Én a Mi Hazánkra, ugyanúgy, mint áprilisban.
Jakabot talán nem kellett volna felrakni, mert szerintem nem lehet rájuk szavazni. Vagy igen?
Az a baj, hogy nektek Mi Hazánkosoknak Toroczkai karlendítős képe sem elég ahhoz, hogy felfogjátok hogy egy neofasiszta mozgalom a párt.
Gyűlöletetkeltő kirekesztő pártra nem tudnék szavazni sosem.
Kérdésére válasz : egyikre sem. Utálom a Fideszt is a DKt is, valamint Jobbikot is. De ha fegyvert fognának a fejemhez, akkor Momentum.
Arra irányult a kérdés mire szavazok, fogadd el a véleményem, én sem hülyéztem le senkit bár egy mi hazankos droidtól mit várunk..
Karlendítős római aréna... Magyar ember nem csinál karlendítést.
Az a sok neonáci nyilatkozat, jobbik, gárda stb... Normálisan országban már rég börtönbe ÜLNÉNEK az ilyenek. Semmivel sem jobbak mint a nemzetiségi bűnözők.
3-as voltam, oké, legyen. Miért neonáci párt a Mihazánk?
Ezért például:
Vagy talán ezért:
Vagy ezért: https://www.youtube.com/watch?v=tSBcdfrNTwE
"A civilizáció felszámolására használt biológiai fegyvernek nevezte a cigányságot és a koronavírussal hozta párhuzamba a romákat Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke Jászapátiban."
Vagy ezért:
Populista:
"A populista vezető vagy párt önmagát nevezi ki a társadalmi többség, a nép egyedül méltó képviselőjének. A populista párt, vezető sokszor maga igyekszik meghatározni, hogy a társadalomnak melyik csoportját tekinti az „igazi népnek”. Vagyis a jó emberek csoportját definiálja. A többiek pedig egyöntetűen rosszak. Ez az identitási politika Jan-Werner Müllernél jelenik meg, mint populista jellemző, és jelenthet rasszista, etnikai vagy vallási megkülönböztetést." (cigányság, bu..ik, Brüsszel, zsidók, háttérhatalmak, migránsok...tudod miről van szó...)
Persze, a Fidesz populizmusát nem tudja überelni a Mihazánk, ez tény, de természetesen jellemző rájuk is.
De egyébként erről az egészről teljesen felesleges beszélni, mivel a Mihazánk a Fidesz érdekeit szolgálja teljes mértékben. (Ahogy közvetlen vagy közvetett módon az összes többi párt is.) Itt már pártállam van, Fidesznek teljhatalma van, nincsenek fékek és ellensúlyok. De mindegy is, higgyetek amiben/akikben akartok, hogy majd elhozza a kánaánt. :D Én már csak magamban hiszek, politikusoknak soha.
Mi hazankra! 卍
Egy ócska vidéki rasszista 6 elemivel rendelkező náci vagyok卍
Fujjlmbtqpciganyokgazdagokzsidokeunatousademokracia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!