Szeretnéd ha Jakab Péter ismét miniszterelnök jelölt, majd miniszterelnök lenne?
Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapok eseményeinek tükrében kérdezem leginkább azoktól akik bíztak(bíznak) benne.2022. aug. 4. 20:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, bízom benne, hogy jól vegezné munkáját mint miniszterelnök
Nem, nem bízom benne, képtelen lenne a feladat ellátására
29 szavazat
2/9 anonim válasza:
Nem. Hányinger volt amit a választás éjszakáján művelt. A gyomrom forgott tőle. Ugyanolyan elvtelen karrierista politikus mint a gyurcsánny vagy az orbán.
3/9 A kérdező kommentje:
08.05. 50-50% az állás. Ha J.Peti látja, visszatérhet az önbizalma.
2022. aug. 5. 14:42
4/9 anonim válasza:
Kérdező, ha a gyakoris szavazásokon múlna, az ellenzéknek négyötöde lett volna áprilisban.
5/9 anonim válasza:
De Orbán is milyen jókat mondott ellenzékben, ez vitathatatlan. Annak meg nagyrészt a szöges ellentétét tette/teszi. Nem tanultál az elmúlt 30 év tapasztalataiból?
6/9 anonim válasza:
5 vagyok Az elismerem, hogy Jakab egy új jelenség a politikában a kommunikációs téren más és teljesen új irányvonalat képvisel. A beszédei nagyon űtősek, és minden tiszteletet mellőz a regnáló hatalom felé. Sokakat felháborít. Engem nem.
7/9 anonim válasza:
#6 Engem nem háborít föl, csak éppen nem tud megfogni.
8/9 anonim válasza:
Nagy újdonság, de egy idő után nincs értelme megnézni a felszólásait. Én már unom, annak ellenére hogy igaza van.
9/9 anonim válasza:
Gondolom csak trollkodni akartál ezzel a kérdéssel, mert komolyan feltenni ilyet nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!