Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az usa egy terrorista állam?

Az usa egy terrorista állam?

Figyelt kérdés
Amit csinálnak, hogy felrobbantják a gázvezetéket, meg országokat támadnak meg, alig különböznek az oroszoktól vagy az azeriektől. Kész afganisztán az a náluk tomboló polgárháborús helyzet is.

2022. okt. 11. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

10.

Na ennek a valsznak se volt sok értelme ugyanazt ecseteled hátha neked lesz igazad

2022. okt. 11. 23:43
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

Terrorizmus definíciója: "az erőszak alkalmazásának vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, mely félelemkeltés révén meghatározott politikai, ideológiai vagy vallási célokat szándékozik kikényszeríteni."

Az USA esetében szokták ezt úgy kiforgatni, hogy demokráciát, azaz politikai eszmét kényszerít ki fegyverrel, tehát ez terrorizmus, de szerintem ez komoly csúsztatás. Klasszikus terrorizmus az lenne, ha mondjuk diktatúrákat megfenyegetne nukleáirs fegyverrel, ha nem térnek át demokráciára.

"felrobbantják a gázvezetéket"

Senki sem tudja, hogy ki volt. Lehet, hogy az USA, de én abszolút nem rájuk tenném a zsetonjaimat. Lehet ezen vitatkozni, de könyörgöm, ne kezeljük tényként!

"országokat támadnak meg, alig különböznek az oroszoktól vagy az azeriektől"

Az oroszokkal sok a hasonlóság, de szerintem sem az USA, sem Oroszország nem terrorista állam.

2022. okt. 12. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!