Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az usa egy terrorista állam?

Az usa egy terrorista állam?

Figyelt kérdés
Amit csinálnak, hogy felrobbantják a gázvezetéket, meg országokat támadnak meg, alig különböznek az oroszoktól vagy az azeriektől. Kész afganisztán az a náluk tomboló polgárháborús helyzet is.

2022. okt. 11. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem, az USA egy ország ami államokból áll.
2022. okt. 11. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Kinél van polgárhábi?
2022. okt. 11. 21:54
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Alternatív valóságban élsz vagy szimplán hazudsz?
2022. okt. 11. 21:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Az első 4 et ugyanaz írta. Bámulatos...
2022. okt. 11. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
Az USA a szövetségesünk úgyhogy nem az :)
2022. okt. 11. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A terrorista állam kategorizálást Amerika találta ki, ő szokta mondani az ellenfeleire, de szerintem ez hibás szemlélet.

Amerika is szokott a terror, fegyveres támadás, megfélemlítés eszközéhez nyúlni a konfliktusokban, hogy nyomást gyakoroljon az ellenségre, de terrorizmusként szerintem alapvetően a célzottan ártatlanok, civilek elleni támadásokat kell tekinteni és a terrorista személy az nem egy államhoz kötődik, a katonákat, titkosszolgákat véleményem szerint szintén hibás terroristának bélyegezni, ezért nincs olyan, hogy terrorista állam, én Oroszországot, Ukrajnát, Észak-Koreát, Szaúd-Arábiát, Iránt, Izraelt és így az Amerikai Egyesült Államokat sem tartom annak.

2022. okt. 11. 22:18
 7/12 anonim ***** válasza:
22%
Ha terrorista állam lenne akkor bizony mi ennek a terrorista államnak a katonai szövetségesei vagyunk, egyébként hogy írhatta volna az első 4et ugyanaz megnéztem és mindegyiknek más az értékelési rátája xdd szerintem a fejed mellett a szemedet is nézesd meg.
2022. okt. 11. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

7.

"Ha terrorista állam lenne akkor bizony mi ennek a terrorista államna"

És attól még az!

"az első 4et ugyanaz megnéztem és mindegyiknek más az értékelési rátája xdd"

Elképzelhető hogy több regről! Te is lehettélé!

2022. okt. 11. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Ha a 911 terrorizmus akkor terrorista állam, mivel maguknak szervezték!
2022. okt. 11. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:
23%
8as szerintem az hogy ki terrorista állam azt döntsék el különféle szakemberek, akiknek ez a végzettsége, és ne a gyakori kérdések zseniális válaszadói, pontosan ezért is írtam hogy ha az lenne mi akkor is a katonai szövetségesei vagyunk ahogy az egész EU. Az pedig valóban lehetséges hogy az első négy kérdést több regisztrációval ugyanaz az ember írta, csak azt nemtudom a kérdező ezt hogyan tudja ilyen biztosan állítani, valóban én is lehettem sőt lehet a gyakori kérdések felhasználóinak a fele is én vagyok kamuprofilokkal sőt lehet a kérdést is én írtam ki és rá az összes választ, beleértve a tiédet is mert magamat szórakoztatom ezzel :). Igen mint láthatod bármi lehet.
2022. okt. 11. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!