Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A cigányság mikor fordulna a...

A cigányság mikor fordulna a Fidesz ellen?

Figyelt kérdés
Ha őket elveszítené a Fidesz soha többé nem nyerne választást még a csalásokkal, a csaló választási rendszerrel sem.
2022. okt. 10. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9.

Van tőle aláírásom, egy fővárosi nagycirkuszi belépő hátoldalán, még nagymamám szerezte anno :D

2022. okt. 10. 18:27
 12/15 DK-s ***** válasza:

Erről kár keresnetek bármit is. Nem fogtok találni semmit.

Túl régen volt, és már akkor is megtettek mindent, hogy ne derüljön ki.

A Torgyán-féle beszólást talán még megtaláljátok valamelyik archív TV-oldalon. De hogy melyiken volt, arra már nem emlékszem.

De arról nem tudok, hogy a következmények bekerültek volna a TV-be.

2022. okt. 10. 19:08
 13/15 DK-s ***** válasza:

Egyébként én is hallottam amikor mondta. Mint mondtam, épp én is ültem.

Mindenki fokozottan figyelt a választások után, ha Torgyán beszélt.

És a következményekre is emlékszem. Mire az elítéltek felhergelték magukat eléggé hogy komolyabb balhé legyen (1-2 nap), addigra a vezetés megtette a megfelelő megelőző lépéseket. Szabad-mozgó munkahelyek maximális szigorítása, csak az állat-gazdaságok üzemeltek minimális létszámmal, maximális őrséggel.

Minden nem fontos munkahely leállt 3 vagy 4 napra, és nemhogy a körletet, de még a zárkákat sem hagyhattuk el. Biztonsági zárás.

2022. okt. 10. 19:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Erről a börtönös Torgyános sztoriról tényleg én sem hallottam még soha semmit. Kár, hogy a média elhallgatta mert nagyon érdekes.
2022. okt. 11. 11:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Így egy érintettől hallani meg különösen érdekes. 😂
2022. okt. 11. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!