Többnyire miért az ilyen Fideszesek a "jól" informáltak?
Sokszor tapasztaltam, hogy azok a Fideszesek vannak "jól" informálva arról hogy micsoda gond van Németországban akinek se rokona se ismerőse nem él kint és ő maguk sem jártak kint soha.
Hogyan lehet ez?
Nekem vannak kint ismerőseim, sőt rokonaim.
A kisebb keresetűek most "ott sem boldogok".
Én személyesen is jártam sokszor kint Németországban illetve a húgom ott él a családjával már évek óta.
Kőkekény hazugság amit a Fidesz kormány állít a nyugati szomszédunkról.
Messze jobb az életszínvonal ott. Nekem is mérnökként a kezdő fizetésem 5-8.3K EUR lett volna havonta amit felajánlottak. Az árak meg +-20% de olyanok mint itthon. Egyedül az albi drágább de az se túlzottan illetve a szórakozás pl egy kocsmázás a drágább (bár ez engem amúgy se érint).
A minimálbér is amitől kevesebbet nem lehet keresni az 1584EUR (679 008 HUF) + kisebb az adózás mértéke is.
Ennyit a "hanyatló" nyugatról :D
Én nem kifejezetten fideszesektől hallottam, igaz, ezt még az első (1998-2002.) kormányzásuk alatt, hogy kötelezővé tették, így, múlt időben az egyházi esküvőt.
Tavaly hallottam, szintén nem fideszestől, hogy a Fidesz a bp-i tömegközlekedésben megtiltotta a megállók bemondását.
Ennyit arról, hogy CSAK fideszesek a "jól tájékozottak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!