Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Többnyire miért az ilyen...

Többnyire miért az ilyen Fideszesek a "jól" informáltak?

Figyelt kérdés

Sokszor tapasztaltam, hogy azok a Fideszesek vannak "jól" informálva arról hogy micsoda gond van Németországban akinek se rokona se ismerőse nem él kint és ő maguk sem jártak kint soha.

Hogyan lehet ez?

2022. okt. 9. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ennél már csak az a jobb, mikor az ellenzékiektől érkezik az ottani információ, "bezzeg Németországban" indítással (a befejezés meg olyan dolog, hogy ott sok a bicajút vagy ott nincs korrupció)
2022. okt. 9. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem vannak fideszes ismerőseim de inkább az ellenzékiektől hallom ezt.
2022. okt. 9. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván nyugaton is vannak bajok most, csak ott ötször annyit keresnek mint mi, úgy picit könnyebb boldogulni.
2022. okt. 9. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem vannak kint ismerőseim, sőt rokonaim.

A kisebb keresetűek most "ott sem boldogok".

2022. okt. 9. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Én személyesen is jártam sokszor kint Németországban illetve a húgom ott él a családjával már évek óta.

Kőkekény hazugság amit a Fidesz kormány állít a nyugati szomszédunkról.

Messze jobb az életszínvonal ott. Nekem is mérnökként a kezdő fizetésem 5-8.3K EUR lett volna havonta amit felajánlottak. Az árak meg +-20% de olyanok mint itthon. Egyedül az albi drágább de az se túlzottan illetve a szórakozás pl egy kocsmázás a drágább (bár ez engem amúgy se érint).

A minimálbér is amitől kevesebbet nem lehet keresni az 1584EUR (679 008 HUF) + kisebb az adózás mértéke is.

Ennyit a "hanyatló" nyugatról :D

2022. okt. 11. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem kifejezetten fideszesektől hallottam, igaz, ezt még az első (1998-2002.) kormányzásuk alatt, hogy kötelezővé tették, így, múlt időben az egyházi esküvőt.

Tavaly hallottam, szintén nem fideszestől, hogy a Fidesz a bp-i tömegközlekedésben megtiltotta a megállók bemondását.

Ennyit arról, hogy CSAK fideszesek a "jól tájékozottak".

2022. okt. 11. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!