A fideszesek ugyanolyanok mint anno a náci szimpatizánsok?
Figyelt kérdés
Ők is a legutolsó pillanatig hittek abban hogy az ő eszméjük a tökély ami majd megváltja a világot. Még akkor is hittek ebben mikor a szovjetek feltűzték a szovjet zászlót a Reichstagra. Sőt a nagyon fanatikusok még sokáig, az elmúlt évtizedekben a halálukig hittek benne.
#1 Én sem a pártra gondoltam, hanem az átlag fidesz-hívő hozzáállására. Hogy még akkor is képesek hinni egy abszurd dolognak mikor már minden széthullik.
2022. okt. 8. 09:52
3/11 anonim válasza:
Durva, hogy más ideológia nem létezik számotokra, csak mindenki vagy komcsi vagy náci.
Holott először utána kellene nézni ezeknek a jelzőknek.
Ideje lenne már valami újat kitalálni, mert unalmas ez a mindenkináci aki nem libsi duma.
2022. okt. 8. 09:57
4/11 A kérdező kommentje:
#3 Nem azt mondtam hogy nácik a fideszesek, hanem a hozzáállásuk olyan. Már látszanak a hatalmas repedések a Fidesz rendszerén de ők még mindig hisznek abban hogy Orbán fogja megváltani a világot.
2022. okt. 8. 09:59
5/11 anonim válasza:
#3 Nektek is ideje lenne már valami újat kitalálni, mert aki nem köztetek levő fidernyák az csak is ballipsi lehet ugyebár.
2022. okt. 8. 10:00
6/11 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy igen, az ellenzékiek döntő többsége liberális, és nem is sértődik meg azon, ha így hívják.
Míg egy fideszes joggal háborodik fel azon, ha lenácizzák.
2022. okt. 8. 10:03
7/11 anonim válasza:
Nagy részük inkább "szalonrasszista" szerintem.
2022. okt. 8. 10:03
8/11 anonim válasza:
#6 A fideszesek legnagyobb része nem náci hanem egyszerű birka. Erre mondta a kérdező, hogy anno a nácik is birkák voltak.
2022. okt. 8. 10:08
9/11 anonim válasza:
A DK hívőkre inkább igaz ez a fajta fanatizmus, ők Ferit csak azért imádják mert létezik, a fideszesek Orbánt meg azért tűrik meg, mert az alternatívák csak rosszabbak lennének (pl ferkó).
2022. okt. 8. 10:23
10/11 anonim válasza:
Amíg ilyen szinten egy kalap alá vesztek és általánosítotok 3 millió embert, addig mindig veszíteni fog az ellenzék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!