Magyarországot pont azért szereti a környező országoknál jobban a külföldi tőke mert a legstabilabb demokratikus berendezkedese van..32 éve nem volt még előrehozott választás.Mg 2006 után sem.2026-ban lesz a következő választás,arra kell készülni.Ellenzéki vagyok,de mellette realista.
2022. okt. 5. 18:14
13/23 anonim válasza:
Kézen fogva,az utcán sétálgatva,énekelgetve?Röhejesnek akartál tűnni ami sikerült is,sőt túl is teljesítettél.
2022. okt. 5. 18:14
14/23 anonim válasza:
Addig amig Gyurcsányt nem takarítjuk el a színről végleg addig sosem fog nyerni az ellenzék..Az a mocsok intézi mindig a 2/3-ot..Én is egy csalódott ellenzéki vagyok.
2022. okt. 5. 18:17
15/23 anonim válasza:
12., miért hazudsz?
Észak Korea stabilabb!
16/23 Revolúcióbiológus válasza:
Csak azért, mert a baloldali média főcímben hozza, hogy a belpesti tanárok tüntetnek ez attól még nem lesz egy különösebben fontos vagy erőteljes társadalmi megmozdulás.
#7: Most sem főleg a tanárok mentek ki, hanem az a keménymag akik minden kormányellenes tüntetésen ott vannak. Meg a diákok, gondolom be van ígérve az 5-ös matekból vagy irodalomból, ha kint vagy.
17/23 anonim válasza:
Kedves 15!Légyszi legalább baromságot ne írj.Azzal ahogy a demokratikus intézményemet leépitik azzal én sem értek egyet,de az pont az 1989-es Kerekasztal tárgyalasnak köszönhető hogy Magyarországon nincsenek előrehozott választások..Ugyanúgy ahogy az USA-ba sincs..Ez a külföldi befektetőknek hosszabb távon nagyon kiszámítható környezetet ad..Mindegy milyen kormány van.
2022. okt. 5. 18:20
18/23 anonim válasza:
Kizárt: Mo.-n erre nincs igény.
2022. okt. 5. 18:20
19/23 anonim válasza:
18:Nem igény nincs,hanem a politikai berendezkedés stabil.Nyílvan kell tüntetni,s jogunk is van tüntetni,mert igy is befolyasolni lehet a politikát,de az aki azt mondja emiatt kormányváltás lesz valaha,bármikor az nem ismeri a magyar politikai helyzetet vagy bolond.Annak idején a Gyurcsány elleni tüntetések sem hoztak eredményt.Mivel a miniszterelnökőt a Parlament választja igy annak idején nem kellett félnie Gyurcsánynak,most meg Orbánnak sem
.
2022. okt. 5. 18:23
20/23 anonim válasza:
17.
Te beszélsz marhaságot!
"Magyarországon nincsenek előrehozott választások."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!