Orvosok, orvosisok, tanárok, vagy aki tudja! Mekkora az esély, hogy valakit a Semmelweis Egyetem első két évének kitünő elvégzése után átvesznek (ha jelentkezik) a Karolinska Institutetbe vagy az UCL -ba?
Vagy akár "csak" a University of Edinburghba, a Cornell Universitybe...
VAGY akár a The University of Tokyora, HKU -be.
Tudom, hogy nyelvtudás is kell, de mi ennek amúgy a menete?
Min múlik, hogy átvesz e valakit egy külföldi, nevesebb egyetem a Semmelweisről?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
A Karolinska intézetben trényleg rövidebb a képzés mint MO-n?
Ez nagyon meglepett...
#2.
Igen azt sejtettem, hogy a Tokiói egyetmre nem vesznek át, már egyetemista embereket, hiszen ott eleve 2 éves "alapszakot" is el kell végezni, mielőtt valaki eldönti, hogy mi akar lenni.
Valamint tudok a külön felvételiről is...
De azért gondoltam megkérdem.
Amúgy elvileg közel 3000 külföldi diák tanul ott, illetve olyat is olvastam, hogy kifejezetten örülnek az európai jelentkezőknek...
A Semmelweisen pedig nincs sajnos világszínvonalú oktatás.
Jó egyetem, de az említetteket meg sem közelíti.
A semmelweis kb. 500. "legjobb" egyetem a világon, a neves rangsorok szerint, a többi említett pedig benne van a top 30-ban.
University of Edinburgh top 20-ban...
UCL 9. a világon, az orvosi képzése pedig 7.
Karolinska 6. legjobb orvosi a világon, európában az 1.
University of Edinburgh pedig szintén "ingyenes", ha minden igaz. A többit nem tudom.
De nem is ez a legfontosabb szempont mindenkinek...
Mikor a legutóbbi japán spanom azt mondta, hogy éppen tanul Tokióban, gondoltam rákérdezek, hogy a Todaiban-e?
Konkrétan pofánröhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!