Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogyan spóroltok a megemelt...

Hogyan spóroltok a megemelt energia árakkal?

Figyelt kérdés

2022. okt. 1. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Úgy, hogy geotermikus fűtésű lakást vettem, még akkor, amikor a jobboldal "himihuminak" nevezte a témát. 12 év alatt a nagy semmit nem tettek ez ügyben (sem), pedig már régóta csak megújuló energiaforrást felhasználó lakásokat lett volna szabad építeni. De hát így jár egy olyan ország, ami maradi kormányt szavaz meg saját magának, amire én még akkor sem szavaznék, ha pisztolyt szegeznének a tarkómhoz.
2022. okt. 1. 01:38
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem igazán kell, eddig is spóroltam, átlag alatt fogyasztok gázból és áramból is. Ismerőseim egy része az elmúlt 12 évben - kihasználva a támogatásokat - csinált panelprogramot, felszereltek napelemet, napkollektort. Kettő is nulla rezsijű házban él, vidéken. Nem nyavalyogtak, cselekedtek. Egyik ismerősömnél hőszivattyú lesz az házban, másiknál split klímával fogja csökkenteni a gázfogyasztást.
2022. okt. 1. 02:10
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
#1 Ez tök jó lett volna és ki fizette volna meg azt a +10 milliós többletet (ma már több)? Ameddig nincsenek normális fizetések, addig mindez utópia.
2022. okt. 1. 03:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem félreérted 1-est.

Olyan városban vett lakást, ahol bizonyos lakónegyedeket geotermikus energiával fűtenek.

Tudomásom szerint magán személy nem létesíthet geotermikus energiával történő fűtést. Esetleg hőszivattyút.

-Németeknél láttam olyan házat, ahol a kertben több méter mélyen csőkígyó volt leásva a hőszivattyúhoz.

2022. okt. 1. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
Nem fizetem a számlákat, úgyse tudnak mit tenni ellenem.
2022. okt. 1. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Én a 2 akváriumomból egyet megszüntettem és a halakat egy barátom kerti tavába raktam. Aki foglalkozik halakkal az tudja, hogy azért a szűrők meg minden...nagy fogyasztók. milliós fizetésből már csak egyet tudok fenntartani. Fájó döntés volt de meghoztam.
2022. okt. 2. 07:23
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem spórolunk, lecarom az egészet. Nem kucorgok a sötétben és a hidegben sem. Eljárok dolgozni egy olyan óvódába ahol nem becsülik meg a munkámat, és olyan gyerekekkel foglalkozom akikre az állam hosszú éve óta felesleges milliárdokat költ, miközben ezen gyerekek szülei csak szaporodnak,a közösbe nem tesznek. Majd pont az én gyerekem fog fagyoskodni és ülni a sötétben ,nem?
2022. okt. 3. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!