Szegedi Csanád botránya mi is volt pontosan?
Magyar létére áttért a zsidó valláshoz és elárulta a magyar gárdát?
Majd ezután Novák Előd pert indított ellene amit meg is nyert?
"2012 júniusában egy a Jövőnk.info hírportálon kiszivárogtatott hangfelvétel arról tanúskodott, hogy Szegedi édesanyja zsidó származású.[6] Pár napra rá Szegedi Csanád maga erősítette meg ezt egy interjúban, hozzátéve, hogy csak 2012 áprilisában lett tudomása édesanyja származásáról.
2012. július 30-án Szegedi a pártból való kilépésről határozott. A Magyar Narancs hetilapnak adott interjúban azt nyilatkozta a Jobbikból való kilépésével kapcsolatban: „Az rémisztett meg a legjobban, hogy szembe találtam magamat magammal: kirekesztőből kirekesztett lettem! Hirtelen megéreztem, milyen a »másik oldalon« lenni. Azt gondolom, ez hozta el bennem a fordulatot.”[
Szegedi sokáig eljátszotta, hogy magyar, és antiszemita, aztán mikor lebukott, és kirúgták a pártból (nem azért, mert zsidó, hanem mert hazudozott össze-vissza), másnap már pajeszos zsidó lett belőle, akit üldöznek a náci magyarok. Még körül is metéltette magát, meg felvette a zsidó vallást... Na kb. ennyit ér egy ilyen szava.
Nem tudom, mi volt az a per, valószínűleg rágalmazta Novákot Chanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!