Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van felháborodva a...

Miért van felháborodva a Jobbik azon, hogy nem adják le a kampányfilmjüket, mikor ha ők lennének hatalmon, megszüntetnének minden nekik nem tetsző tv adót?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Türelmesen, és röviden elmondom a lényeget:

Adott két tévéadó. A műsoraik nagyon rosszak, gyakorlatilag napi 20 órában valóság show-k, bulvárműsorok és sorozatok mennek rajta mennek rajta. Ha valami értelmeset leadnak, abba 20 percenként belevágnak 10 perc reklámot, viszont közvetíthetnek fontosabb sporteseményeket, megjegyzem, az agyvérzés kerülget, mikor egy forma 1-es nagydíj közepén osztott képen bevágnak egy reklámot. Ünnepnapokon, meg előszednek néhány Bud Spencer és/vagy Terence Hill filmet. Ezen kívül híradásaik elfogultak, pontatlanok, mégis ez az a két TV adó, ami minden TV szolgáltató minden csomagjába belekerül, lévén magyar kereskedelmi adókról van szó, illetve a közelmúltig egy békebeli TV-vel, és egy két méteres drótdarabbal is be lehetett fogni.

Mivel jó időpontokban el van szórva néhány használható műsoruk, ezért elég sokan bekapcsolják, még ha háttérzajnak is. Én felfogni tényleg nem tudom, hogy valóban erre volna kereslet, és ilyen mennyiségben, inkább azt, hogy az emberek vagy nem néznek semmit, vagy ezt nézik, mert ez van. A TV még mindig a legolcsóbb szórakozás, ami nem igényel semmi odafigyelést, mint például az olvasás, hanem egyszerűen munka után hazaérve, csak le lehet rogyni elé. Sokan nem tehetik meg, hogy otthon tetemes filmkészletet halmozzanak fel, mert egy szint után ennek komoly a helyigénye, illetve nem is épp olcsó mulatság.

Tehát így, vagy úgy, mégiscsak ezek a legnézettebb csatornák, és bármennyire ergya szarok, ha valaki széles néptömegeket akar elérni, annak be kell kerülnie. Az, hogy ezt szabotálják, az nem meglepő, egyrészt, mert mindig is elfogultak voltak, másrészt még meg is sértődtek, hogy valaki nyilvánosan meg meri őket szólni, megjegyzem jogosan.

Remélem a válaszom kielégítő.

2010. szept. 26. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, egy felelőtlen elszólás miatt már ezer meg ezer ilyen kérdés volt, szóval szerintem a jobbikosok (köztük én), már meguntam a válaszolgatást. Utána pontosítottak ezen, hogy fizetőssé tennék a TV2-őt, és az RTL klubot, nem megszüntetnék. Ha pedig nem adják le egy parlamenti párt kampányfilmjét, az sérti a pártatlan tájékoztatás jogát. A Jobbik, bármennyire is igyekeztek ezt tagadni, demokratikus párt, tehát ha hatalomra kerülnének, nem lenne diktatúra.
2010. szept. 26. 10:55
 13/15 A kérdező kommentje:

10:51 : Demokratikus világban, piacgazdaságban úgy működik a dolog, hogy ha el akarsz jutni a fogyasztókhoz, akkor először is jobb árut kell csinálnod, mint a többiek, elérhetőbb áron, és megfelelő marketinggel meg is kell szólítanod ezeket a tömegeket. Magyarul, ha a Jobbik szélesebb körben kívánja népszerűsíteni magát a médiában, akkor például hozzon létre olyan színvonalú televíziót, rádiót, amelyre valóban széles tömegek kíváncsiak. Ha pedig magát demokratikusnak nevezi, akkor tartsa is be a demokrácia és alkotmányosság játékszabályait.

10:55 : Egy politikus olyan megjegyzéseket tegyen, amelyeket minden körülmények között vállalni tud. Az olyan embert, aki egyik nap még a híveinek beszél valami oltári marhaságot, aztán másnap a sajtónak pontosít (sokszor nem is ő, hanem a szóvivője), hogy "nem így gondoltuk, hanem amúgy", azt nem tudom komolyan venni.

2010. szept. 26. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:
A két fő retardáltgyártó csatornát, az RTL-t meg a TV2-t egyrészt értelmes ember úgysem nézi, a debileknek meg mindegy mit néznek, szóval kár erőlködni.
2010. szept. 26. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:

"ozzon létre olyan színvonalú televíziót, rádiót, amelyre valóban széles tömegek kíváncsiak"

Ebben a szerencsétlen országban már régen nem kíváncsi senki a színvonalra. Az emberek vagy Barbárok Köztre, vagy a verekedő cigányokra kíváncsiak. Ha nem így lenne, csupa színvonalas műsor menne a kereskedelmi csatornákon is.

2010. szept. 26. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!