Miben látod a konkrét okát annak, hogy még most sem zavarjuk el a Fidesz maffiát az utcáról?
Figyelt kérdés
2022. szept. 3. 12:02
1/8 anonim válasza:
Mert ez nem úgy működik. 2026ban lesz rá lehetőség.
2/8 árokpart válasza:
1-es Nem feltétlenül. Ki lehetne harcolni tüntetésekkel simán egy előrehozott választásokat. 2026-ig nekünk annyí ha a Fidesz marad.
3/8 árokpart válasza:
Egyébként kérdező szerintem szimplán majdnem teljes lakosságcsere történt 2006 óta, de főleg az utóbbi pár évben, években. Elenyésző számban vagyunk már teljes őslakos lakosok, tehát minden nemzetségre, népcsoportra értem, tehát azok akiknek van egy természetes reakciója ,ami még a társadalom többségének is megvolt kb. még ezelőtt 6-7 éve. Mi meg még azt a keveset is féltjük, mert nincsenek milliós tartalékaink.
4/8 anonim válasza:
Mert nem az utcán bandázik a Fidesz, hanem a parlamentben??
5/8 anonim válasza:
Nem tart ki az ország 2026-ig, cselekedni kellene sürgősen!
6/8 anonim válasza:
Akkor legyenek előre hozott választások nekem ok. Erőszakmentes , demokratikus úton elfogadom (bele törődöm)ha kormányváltàs van. Gondolom aláírást kell gyűjteni ehhez ... N vagyok jogász
7/8 anonim válasza:
Én nem választásban látom a megoldást, az ellenzék is egy gané banda. Szakértői válságkormányt kell toborozni akik nem állhatnak pártba, csak egyénekként dolgoznának a válságon. Becsületes, okos emberek. Ezt kellene valahogy az utcán kiharcolni, kidobni az összes tolvaj léhűtőt a parlamentből.
8/8 anonim válasza:
Abban, hogy nincs vállalható alternatíva. A jelenlegi ellenzék sajnos valóban alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!