Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen hangszigetelő eszközt...

Milyen hangszigetelő eszközt építsek be,hogy ne zavarjuk egymást? (kép)

Figyelt kérdés

Van egy 40mm2-es kis házikónak nevezett külön álló épületünk, itt eddig csak én voltam, gépeztem, zenét hallgattam stb.

Most, lett még egy gép és jött a másik szobába a lánytesóm, ezzel nincs semmi gond addig amíg egyikőnk nem hallgat zenét, neki más az ízlése és nekem is, én nem szeretem a káromkodós zenéket Ő pedig nem kedveli az én stílusom. Van egy kb. pont ekkora boltíves átjáró.

[link]

És nem tudom mit tegyek oda, hogy a hang ne jöjjön át.

2020. máj. 15. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem hallgatjátok fülhallgatóval? Mi garzonba lakunk a párommal, zenét csak így halgatunk, mert én nem szeretem a népzenét, ő meg taylor swiftwt nem
2020. máj. 15. 17:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Mert én nem rakok fel ilyeneket a fülemre, anno walkman-el menőztem az utcán aztán majdnem elcsapott a kocsi, aztán meg volt egy előadás a suliba, hogy ezek a fülhallgatók károsak, nos, én mentőgépkocsivezető szeretnék majd lenni és 5 évente kell páv1, oda nem lehet rossz fülekkel elmenni.

Tesó meg csak egyszerűen nem használja mert világít :D azaz nem gamer. Most is kidobott egyet az udvarra mert neki az nem kell.

Néztem ilyen hangszigetelő függönyt, az jó lehet? Megszűri gonosz zenéket? Lassan valami sátánista Mr. Busta Kis Grofó KPop fan leszek ha ez így marad.

2020. máj. 15. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!