Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért vaskalapos konzervatív...

Miért vaskalapos konzervatív szinte az összes magyar párt?

Figyelt kérdés

A melegek jogaiért pl. egyik párt se tartott racionális, tudományos beszédet, az USÁ-ból csak akkor kapunk híreket, ha azok vészjóslóak, vagy a jobboldal érdekeit szolgálják, és pl. egyik párt se veszi komolyan Lady Gaga-t, pedig egyre inkább úgytűnik, hogy jelentős filozófusa és politológusa lesz modern korunknak és rá fog mutatni rengeteg hibás beidegződésre és hagyományra a társadalmunkban.

És ez csak pár dolog a sok közül, amit fel lehetne sorolni.

2010. szept. 24. 22:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is langyi a fiú, örülök, h nemcsak én látom így.

A rohadt meccsekre se lehet kimenni ebben az országban, mert összevernek a szurkolók, ha eléjük kerülsz. Képzeld mi lenne, ha két b.zi csókolózna minden sarkon. (mert sajnos rengeteg meleg van Budapesten is).

2010. szept. 24. 23:39
 22/33 A kérdező kommentje:

"Jól néznénk ki, ha itthon is eluralkodna az effajta "lazaság""

Jó, akkor te maradj egy feszült, konzervatív, sztahanovista!

2010. szept. 24. 23:41
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Maradok is. A b.zik meg maradjanak otthon, és maradjunk ennyiben. Akkor jól elférünk majd egymás mellett. Ja, és ne smárolj az utcán, mert lehet, hogy egy olyan csoportba botlasz, akik nem nézik majd jó szemmel. :)) Na léptem, jó melegedést!
2010. szept. 24. 23:43
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor te maradj egy feszült, konzervatív, sztahanovista!

Inkább leszek az, mint egy felvilágosult b.zi.

2010. szept. 24. 23:44
 25/33 anonim ***** válasza:
Lady Gaga filozófiájáról írj máregy keveset, pls. Vagy hogy milyen hibás beidegződésekre és hagyományokra mutat rá. Vagy valami linket, pls.
2010. szept. 25. 00:33
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

júj, a szörnyű európaiság, a rettenetes keresztény erkölcsök, a fasisztoid konzervativizmus...

kösd fel magad, szánalmas provokátor

2010. szept. 25. 00:39
 27/33 anonim ***** válasza:
25%

Egyetértek a kérdezővel, így 2010-ben Európa szívében igazán felnőhetnénk már ahhoz, hogy például engedélyezzük a melegek házasságát, vagy legalább ne fujjogjunk, ha meghalljuk a szót, hiszen már az antik Görögországban sem volt ez tabu téma, illetve a történelem folyamán nem egy híres emberről lehetett tudni, hogy meleg. igen is joguk van együtt élni a szerelmükkel, csókolózni az utcán házasodni és családot alapítani, semmiben sem különböznek más emberektől, de mégis ők nem vaskalaposak.

Engem is érdekelne Lady Gaga politikai pályafutása

2010. szept. 25. 01:48
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

ö lehet nem figyeltem elég jól biológia órán, de a belekbe lövelt ondóval nem lehet családot alapítani, úgy tudom.

Hogy ez a kiba*ott anyatermészet mekkora egy vaskalapos, begyepesedett, szélsőjobboldali, antiszemita rohhadék!!!44

2010. szept. 25. 01:57
 29/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a melegek már minden létező jogot megkaptak, amit a természet megenged nekik. Nem üldözik/vetik börtönbe őket, bevezették a sajátos "házasságukat", tehát örökölhetnek is egymás után. Ami még nincs megadva: templomi házasság (az egyházok többsége ellenzi a homoszexualitást, ergo értelmetlen lenne), és az örökbefogadás (pszichológiai kutatások is igazolják, hogy egy gyermek egészséges fejlődéséhez egy anya és egy apa kell, nem két apa, vagy két anya. A csonka családokban sem adatik meg az ilyen, és véleményem szerint meg kell adni a gyermeknek az esélyt, hogy normális családban élhessenek. Amerikában több állam is olyan kutatásokra hivatkozva nem adja meg ezt a jogot, ami kimondja, hogy melegek által nevelt gyermekek hajlamosabbak lesznek az önértékelési zavarokra, depresszióra, öngyilkosságra. Ha a természet nem engedi nekik, hogy gyermeket csináljanak, akkor azt mondom, nem kéne belebolygatnia az embernek). A melegek már túlmentek azon a bizonyos határon, mert már rég adott nekik minden jog, ami az életükhöz szükséges lehet. A felvonulás meg jogosan csípi az emberek szemét, tekintve, hogy csak a deviánsok mennek ki, akiket még a normális melegek is elítélnek.
2010. szept. 25. 08:34
 30/33 anonim ***** válasza:

a kérdező elmebeteg

ezt a Lady Gagával való példálózásából szűrtem le!

2010. szept. 25. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!