Miért vaskalapos konzervatív szinte az összes magyar párt?
A melegek jogaiért pl. egyik párt se tartott racionális, tudományos beszédet, az USÁ-ból csak akkor kapunk híreket, ha azok vészjóslóak, vagy a jobboldal érdekeit szolgálják, és pl. egyik párt se veszi komolyan Lady Gaga-t, pedig egyre inkább úgytűnik, hogy jelentős filozófusa és politológusa lesz modern korunknak és rá fog mutatni rengeteg hibás beidegződésre és hagyományra a társadalmunkban.
És ez csak pár dolog a sok közül, amit fel lehetne sorolni.
Szerintem is langyi a fiú, örülök, h nemcsak én látom így.
A rohadt meccsekre se lehet kimenni ebben az országban, mert összevernek a szurkolók, ha eléjük kerülsz. Képzeld mi lenne, ha két b.zi csókolózna minden sarkon. (mert sajnos rengeteg meleg van Budapesten is).
"Jól néznénk ki, ha itthon is eluralkodna az effajta "lazaság""
Jó, akkor te maradj egy feszült, konzervatív, sztahanovista!
Jó, akkor te maradj egy feszült, konzervatív, sztahanovista!
Inkább leszek az, mint egy felvilágosult b.zi.
júj, a szörnyű európaiság, a rettenetes keresztény erkölcsök, a fasisztoid konzervativizmus...
kösd fel magad, szánalmas provokátor
Egyetértek a kérdezővel, így 2010-ben Európa szívében igazán felnőhetnénk már ahhoz, hogy például engedélyezzük a melegek házasságát, vagy legalább ne fujjogjunk, ha meghalljuk a szót, hiszen már az antik Görögországban sem volt ez tabu téma, illetve a történelem folyamán nem egy híres emberről lehetett tudni, hogy meleg. igen is joguk van együtt élni a szerelmükkel, csókolózni az utcán házasodni és családot alapítani, semmiben sem különböznek más emberektől, de mégis ők nem vaskalaposak.
Engem is érdekelne Lady Gaga politikai pályafutása
ö lehet nem figyeltem elég jól biológia órán, de a belekbe lövelt ondóval nem lehet családot alapítani, úgy tudom.
Hogy ez a kiba*ott anyatermészet mekkora egy vaskalapos, begyepesedett, szélsőjobboldali, antiszemita rohhadék!!!44
a kérdező elmebeteg
ezt a Lady Gagával való példálózásából szűrtem le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!