Miért vaskalapos konzervatív szinte az összes magyar párt?
A melegek jogaiért pl. egyik párt se tartott racionális, tudományos beszédet, az USÁ-ból csak akkor kapunk híreket, ha azok vészjóslóak, vagy a jobboldal érdekeit szolgálják, és pl. egyik párt se veszi komolyan Lady Gaga-t, pedig egyre inkább úgytűnik, hogy jelentős filozófusa és politológusa lesz modern korunknak és rá fog mutatni rengeteg hibás beidegződésre és hagyományra a társadalmunkban.
És ez csak pár dolog a sok közül, amit fel lehetne sorolni.
Mellesleg nemtudom miről feltételezed, hogy én meleg vagyok?
Talán arról, hogy nem vagyok önző és kiállok egy olyan csoport jogaiért is, aminek én nem vagyok a tagja?
"Akkor mi a rossebnek kampányolsz itt?"
Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy az LMP-n kívül az összes párt figyelmen kívül hagy olyan társadalmi problémákat, amikkel az USÁ-ban már évek óta foglalkoznak, a magyar pártok meg "kényelmetlenségből" elmismásolják!
Jól néznénk ki, ha itthon is eluralkodna az effajta "lazaság". Ne feledd el, hogy Amerikában olyan rendőrség van, aki, ha felszólít, hogy állj!, akkor mindenki eldob mindent és lefekszik a földre. Itt meg? Lelövik és elgázolják a rendőrt is. Ott előbb lő a rendőr, mint kérdez.
Isten őrizz, hogy elburjánozzon itthon is ez a marhaság.
Szerintem is meleg vagy.
Ellenkező esetben a Pápua Új Guinea-i cerkófmajmok kihalása miatt okolnád a pártokat, vagy egyéb lósz@rságokért nyehegnél itt.
Még az is irritáló az ilyen férgeket látva, hogy egy egész utcát lezárnak nekik és sünbiztosítás meg kordonok menedékében enyelegnek végig a városon keresztül a f@szukat lóbálva, közbotrányt okozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!