Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért vaskalapos konzervatív...

Miért vaskalapos konzervatív szinte az összes magyar párt?

Figyelt kérdés

A melegek jogaiért pl. egyik párt se tartott racionális, tudományos beszédet, az USÁ-ból csak akkor kapunk híreket, ha azok vészjóslóak, vagy a jobboldal érdekeit szolgálják, és pl. egyik párt se veszi komolyan Lady Gaga-t, pedig egyre inkább úgytűnik, hogy jelentős filozófusa és politológusa lesz modern korunknak és rá fog mutatni rengeteg hibás beidegződésre és hagyományra a társadalmunkban.

És ez csak pár dolog a sok közül, amit fel lehetne sorolni.

2010. szept. 24. 22:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
68%
De az imént írtad, hogy azt akarod, hogy joguk legyen smárolni az utcán. Hát ne legyen joguk bamme!
2010. szept. 24. 23:30
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg a pártokat miért keverted a kérdésbe, mikor egyértelműen a melegségedről szól a kérdés? Jó hogy nem már a politika a hibás a te hibás génjeidért.
2010. szept. 24. 23:31
 13/33 A kérdező kommentje:
Szerintem legyen joguk, mert olyan dolog, amivel senkinek se ártanak. Nem azt írtam, hogy legyen joguk kalasnyikovval lövöldözni vagy repülőket robbantgatni, mégis úgy reagáltok rá...
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha választani lehet, akkor inkább kalasnyikovval lövöldözzenek rám az utcán.
 15/33 A kérdező kommentje:

Mellesleg nemtudom miről feltételezed, hogy én meleg vagyok?

Talán arról, hogy nem vagyok önző és kiállok egy olyan csoport jogaiért is, aminek én nem vagyok a tagja?

2010. szept. 24. 23:33
 16/33 anonim ***** válasza:
Akkor mi a rossebnek kampányolsz itt?
2010. szept. 24. 23:34
 17/33 A kérdező kommentje:

"Akkor mi a rossebnek kampányolsz itt?"

Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy az LMP-n kívül az összes párt figyelmen kívül hagy olyan társadalmi problémákat, amikkel az USÁ-ban már évek óta foglalkoznak, a magyar pártok meg "kényelmetlenségből" elmismásolják!

2010. szept. 24. 23:35
 18/33 A kérdező kommentje:
Ja és ne gyertek azzal, hogy "azért mert először mással kell foglalkozni", mert az USA sem egy földi paradicsom, mégis hely kerül arra, hogy ilyesmivel is foglalkozzanak.
2010. szept. 24. 23:36
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Jól néznénk ki, ha itthon is eluralkodna az effajta "lazaság". Ne feledd el, hogy Amerikában olyan rendőrség van, aki, ha felszólít, hogy állj!, akkor mindenki eldob mindent és lefekszik a földre. Itt meg? Lelövik és elgázolják a rendőrt is. Ott előbb lő a rendőr, mint kérdez.

Isten őrizz, hogy elburjánozzon itthon is ez a marhaság.

2010. szept. 24. 23:37
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is meleg vagy.

Ellenkező esetben a Pápua Új Guinea-i cerkófmajmok kihalása miatt okolnád a pártokat, vagy egyéb lósz@rságokért nyehegnél itt.

Még az is irritáló az ilyen férgeket látva, hogy egy egész utcát lezárnak nekik és sünbiztosítás meg kordonok menedékében enyelegnek végig a városon keresztül a f@szukat lóbálva, közbotrányt okozva.

2010. szept. 24. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!