Az a férfi aki évek óta a magyar hangja a Fidesz propaganda-szpotjainak hogy tud a gyerekei szemébe nézni?
Figyelt kérdés
Tudjátok, egy ilyen mélyebb hangú fazon, aki drámai zenei aláfestés mellett mondja a mantrákat, most épp a háborús inflációról meg a rezsicsokkentés megvédéséről.#FIDESZ #Fidesz-propaganda
2022. aug. 16. 16:17
12/22 anonim válasza:
A demokrata balosok majd megmondják, kinek mit szabad dolgozni, mondani, gondolni. :) És mindenki szégyellje magát, aki nem rájuk szavazott! Mert az emberiséget a szavazata alapján oszthatjuk fel jókra és rosszakra. Kicsit sem demagóg.
13/22 A kérdező kommentje:
12:
A korlátlan közpénzből folytatott primitív pártpropaganda az, amely igyekszik az emberek fejébe verni, hogy miről mit kell gondolni. Vagy ez szerinted teljesen rendben van? Ebben aktívan részt vállalni nem szégyen?
2022. aug. 16. 17:00
14/22 anonim válasza:
Propaganda van a politikában? Komoly? Manipulálni próbálják az embereket? Hallatlan! Hihetetlen, mennyi rosszat talált fel ez a csúnya gonosz Orbán. Ilyet azelőtt senki nem csinált. Na nem baj, majd Márki-Zay, Jakab és Gyurcsány visszahozzák a tisztességet! Nem lesz több propaganda, meg korrupció, helyette százeurósok hullanak az égből.
15/22 A kérdező kommentje:
A korlatlan közpénzből folytatott - kormányzati tájékoztatásként eladott - pártpropagandarol beszélek, ami ehhez fogható mértékben soha korabban nem volt jelen a rendszerváltás utáni közéletben. Persze amit nem akarsz érteni, azt nem fogod érteni.
2022. aug. 16. 17:14
16/22 anonim válasza:
Mondjuk én a helyében nem vállaltam volna el, csak akkor ha mindig is, vállaltan is fideszes voltam. Mert az ő hangja elég jellegzetes és ahogy megszólal mindenki társítani fogja hozzá a fideszt, akár akarja, akár nem. Biztos nagyon sok pénzt kap ezért, de én nem vállaltam volna el. Tóth Gabi is sok pénzt kap azért a színházért, amit most csinál. Cserébe szénné oltják, magyarázkodik és igazolja magát éjjel nappal. Akkor inkább maradnék önazonos.
17/22 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy az tisztességes. Azt viszont ugyancsak nem tartom annak, hogy embereket kéne meghurcolni a munkájukért, csak mert az nem a "jó" pártnak kedvez. Ez egyébként a Fideszre is vonatkozik. Bár olyat nem hallottam, hogy a balos kampányvideók narrátorára rászálltak volna.
18/22 A kérdező kommentje:
Egyes munkák erkölcsi magasságain és mélységein talán el lehet moralizálni nem? Nem mentesülhet ez alól senki azzal, hogy ez csak egy munka. A fazon milliókat riogat és vezet félre nap mint nap, hatásvadász hanghordozással, tudományosan megtervezett módon. Lelkiismerete valószínűleg neki is van, a kérdés arról szól, hogy az vajon furdalja-e néha.
2022. aug. 16. 17:25
19/22 anonim válasza:
Gyurcsány kormányában nem volt még hasonló sem , ugye?
20/22 A kérdező kommentje:
Ha volt, akkor nála is indokolt lehet a kérdés, csak relevenciája ennek 12 évnyi fideszes kormányzás után nem sok van.
A szégyen most azokra ég rá, akik a Fidesz-rezsimet szolgálják.
2022. aug. 16. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!