Orbán Viktor elvtárs pajtásnak mikor fellegzik be szerinted?
Figyelt kérdés
Évszámot írj.2022. aug. 14. 20:59
2/19 anonim válasza:
Nem kívánom a halálát senkinek, elég lenne, ha eltakarodna innen. Amúgy szerintem még egy 20-25 évig élni fog
3/19 anonim válasza:
#1 vagyok, a politikájára gondoltam.
4/19 A kérdező kommentje:
Nem halálesemény a kérdés! Hanem uralkodás.
2022. aug. 14. 21:04
6/19 anonim válasza:
Majd ha a halott ellenzék kikel a sírból és zombiként folytatja a nyomorult ténykedését. :D
7/19 anonim válasza:
A kommunisták is 40 évig uralkodtak, talán szellemi utóduk, Orbán, is addig fog.
8/19 anonim válasza:
Szeptember közepe.....sok minden összeomlik október előtt még szerintem 😳
9/19 anonim válasza:
#7: Ne zavarjon, hogy még mindig az ellenzéki oldalt gyengíti a kommunisták utódpártja. Amúgy hiába erőlködsz, még a liberális Gerő András is elismerte, hogy a Fidesz és Orbán egy valamiben következetes: a kommunista ellenességben. ...de te csak szajkózd tovább az agyrémeidet... :)
10/19 anonim válasza:
Látom a remény hal meg utoljára... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!