Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Valaki magyarázza el nekem...

Valaki magyarázza el nekem hogy hogy a fene az a “ háborús infláció”? Nevetséges a szó is. Egyáltalán hogyan fér össze a kettő? Nem kell ahhoz szakértőnek lenni hogy rá jöjjünk hogy sehogyan sem.

Figyelt kérdés

Ez olyan mintha azt mondanánk hogy “ madár autó” vagy “ nadrág szőnyeg” vagy “Orbán Viktor Miniszter elnök “

Én nyitott vagyok arra hogy valaki elmagyarázza hogy attól hogy 2 ország lövi egymást a világ 160 országából azért miért alakulna ki ekkora infláció és energia válság ? Szerintem nincs köze hozzá, sokkal inkább annak van köze hogy már most elhasználta a föld az egy éves energia tartalékát fél év alatt. ( Ezt nem csak én mondom hanem szakértők )

Szánalmas hogy így ver át a kormány .

UI:. Ha egy fideszes nerlovag be támadna annak csak annyit üzenek hogy : “nem ő nem vót jobb “

2022. aug. 6. 12:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9. Válaszoló! Nem értek hozzá hasonló képen mint te ahogyan kiderült az irományodból ,de nem is kell nekem. Sokkal inkább érdemes megkérdezni a téma szakértőjét akik dióhéjban annyit mondanak hogy “ már 10-5 éve lehetett tudni hogy egyszer el fog jönni az infláció és az energia válság”. Ráadásul én inkább a jelenséget a “ háborús inflációt “ nem értem mivel fizikailag és logikailag sem értelmezhető ez a szó. Háború előtt is már drága volt a kaja és a gázolaj stb… akkor a vírusra fogták most a háborúra… én erre akarok kitérni hogy a kormány ilyen mértékben ver át minket
2022. aug. 6. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:
21%
#7 hát te teljesen hülye vagy. Azt is találd ki hogy mindenki több olajat és gázt kap és még szaknciok sincsenek... Tipikus fidesz birka
2022. aug. 6. 13:56
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
"Háborús infláció" = most ezért fújunk jó nagyra minden baromságot.
2022. aug. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!