Csepregi gyermek gyilkosság... Vajon ennyire nem érdekli a politikát?
A kérdést a HVG- hozzászólásokban olvastam, teljesen egyetértek vele! iidézem:
"Mivel nem lehet hozzászólni a csepregi gyermek gyilkossághoz ezért ide írom a keserűségemet, mert milyen elfuserált társadalomban élünk amely ezeket a primitív embereket neveli ki? Az oktatás teljes csődje és alacsony színvonala, az életre nevelés hiánya, a szexuális nevelés, felvilágosítás hiánya, az elérhető olcsó vagy ingyenes fogamzásgátló hiánya az ingyenes elérhető abortusz lehetőség hiánya, a mélyszegénység és annak konzerválása, a tudatlanság, az hogy ezek az emberek születésüktől cserben vannak hagyva, és mindenki szarik rá, a védőnő, az orvos, a szomszédok stb. mert szar a rendszer, senki nem figyel, senkit nem érdekel, és így folyamatosan újratermelődik a primitív, szocializálatlan, visszamaradott, buta ember...
És akkor itt vannak ezek a politikusok akik tényleg tehetnének ellene, de nem tesznek mert szarnak rá, a hatalom, és a pénz sokkal fontosabb mindennél, amibe rengeteg energiát belefektetnek!
Én meg este óta csak sírok, mert tehetetlen vagyok és mérhetetlen düh van bennem, de nem csak a szülei miatt hanem az egész rendszer miatt hányinger kerülget!
Szegény kisfiú, egyszerűen felfoghatatlan ez az egész! Az agyam nem bírja ezt a sok szörnyűséget... "
Szívemből írt! Szóval lesz itt változás?
De amúgy tényleg kérdező, mit remélsz?
Attól hogy lenne mondjuk 2 év szexualitast körbejáró óra általanos 7-8 osztályban, attól mit vársz?
Nyelvtan is van második osztálytól kezdve, mégis az emberek fele képtelen helyesen írni.
Matematika is van, mégis a legtöbben nem tudnák kiszámolni egy ék alakú kocsifelhajtóhoz szükséges beton mennyiségét, vagy egy aránytartó számolást vegezni falfestéshez.
Akkor mi a fenét remélnél attól hogy jön a frissdiplomás gender szakos tancinéni 2 évet magyarázni szexualitasról a többségében agyatlan kölyköknek?
Amúgy úgy állítja be a hozzád hasonló libbant mintha nem hangozna el 6.-7. osztályos bioszon hogy mi az a védekezés...
2010-ben voltam 14, volt már akkor is erről szó.
A mai kamaszok többsége 11-12 évesen már eléggé érdeklődik a nemiség felé, szóval túl sok újdonságot nem mondanának nekik.
Amúgy tudod mi a vicces kérdező: az oktatás teljes csődje pont nem az, hogy nincs elég irodalom és matektanár, akik 12 éven keresztül tömnék a gyerek fejét totál teoretikus dolgokkal, mint amilyen az orosz realizmus vagy a sinus-cosinus amit még én, egyetemet végzett felnőtt is max számológéppel tudok értelmezni.
A világ nem attól omlik össze hogy Márta néni és Terike néni nem veri beléd a logaritmus definícióját, vagy Tolsztoj Köpönyegét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!