Milyen meglepi megszorításra számítasz még a Fidesz kormánytól?
300000000 csilliárd Ft maradt a magyarok zsebében a sikeres kormányzás miatt, amely most ott lapul az emberek bankszámláin.
De már nem sokáig :)))
Eddig egy megszorítás sem érintett.
Már úgy vagyok vele, hogy egy kicsit engem is bánthatna a kormányunk, mert kimaradok mindenből.
Alkalmazott vagyok.
Kisebb a fogyasztásunk mint az átlag.
Az inflációt nem érezzük mivel eddig is jobb minőségű, drágább termékeket vásároltunk.
Sőt már azon is elgondolkodtam hogy a 3% thm lakáshitelt sem váltom ki a lakáskasszával, mert nem éri meg, inkább valamibe fektetem azt a pénzt
Dehát a szingliadó létezik.
Friss házasok adókedvezménye 2 évig, majd utáni mivel ennyi idő alatt összejön egy gyerek gyermekek után járó adókedvezmény a neve
"Dehát a szingliadó létezik."
Úgy néz ki a szingliadó nem érzékeny téma, de a gyermektelen nyugdíjasok igen.
további adó és járulék emelések, mivel kilopták a kasszát ami kong, az eu pedig nagyon helyesen nem finanszírozza egy fasiszta diktátor rongyrázását.
De nem baj fidesznyikok, a lényeg a csutinak jó fizuja legyen ti meg nyomorogjatok hogy ne nélkülözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!