Kibírhatóak a Fidesz brutális megszorításai országos szinten?
"és egyszerűen az emberek nem mozdulnak meg"
Majd ne félj megfognak, ha érzik a zsebükön, hogy nem marad semmijük.
A sors különös fintora, hogy a vidéki szavazóbázisuk fogja a legjobban megszívni, mondjuk megérdemli, aki rájuk szavazott.
Majd biztos kapnak tanácsokat az m1-ről. :D
Szerintem a kilátástalanság miatt sincs akkora felzúdulás. Nincs egy ellenzéki ember vagy csoport aki bármilyen alternatívát tudna adni. Nem tudom megítélni hogy ennyire balf*szok vagy csak szándékosan bedolgoznak a fidesz alá?
Mondjuk ha így most bukik a fidesz, még valahogy egy másik kormány átevickélhet a csődön, ha sikerül alkalmas minisztereket találni. Mert velük biztos a teljes államcsőd, annyira szétloptak mindent.
Sajnos vidéken nem sok lehetőségünk van tüntetni, még emiatt nem utaznék fel 250 km-t Pestre, de sosem lehet tudni mit hoz a jövő...
Emlékeztek, nem rég volt itt a gyakorin arról szó, hogy hogyan tudná a kormány az emberek magántulajdonait kisajátítani.
Nos, itt az egyik lehetséges válasz. Annyira felemeli mindennek az árát, hogy az emberek 80%-a nem fogja tudni kifizetni akkor sem, ha éjjel-nappal dolgozik. Először majd kikötik a gázt, az áramot, utána a tartozások miatt elárverezik a lakásokat. Azokat pedig kik fogják megvenni? Na, kik?
Persze, akinek nem lesz meleg otthona, elég étele, némi kikapcsolódása, az előbb-utóbb a munkából is kiesik, mert nem fogja bírni. Most nem 3 millió, hanem 8 millió koldus országa leszünk.
"Persze, akinek nem lesz meleg otthona, elég étele, némi kikapcsolódása, az előbb-utóbb a munkából is kiesik, mert nem fogja bírni. Most nem 3 millió, hanem 8 millió koldus országa leszünk."
Jókat írsz, DE:
Ha nem lesz fogyasztás, ugyan miből fognak gazdagodni a politikusok? Miből fog élni az ország, ha nem lesz adóbevétel? Nem a fán terem, mi dolgozók lapátoljuk össze.
És azt se felejtsd el, hogy a rendvédelmi dolgozók fognak első körben koldusbotra jutni, ki fogja a politikusokat megvédeni?
"Akkor most mi a csudára várunk"
El fog jönni a robbanáspont. Én azt mondom, hogy túlmennek egy határon, elképesztő az önbizalmuk, amit az újraválasztás miatt éreznek.
Csúnya vége lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!