Szerintem az egyetlen lehetőség az államcsőd elkerülésére jelenleg Orbán lemondása és a Fidesz feloszlatása.
Olyan ütemben zuhan a gazdaság, hogy semmilyen más opciót nem tudok elképzelni. Az ország elvesztette minden hitelét és ez köszön vissza.
2022. júl. 12. 07:17
2/12 anonim válasza:
Sajnos szerintem az sem, mert nem igazán tudsz olyasvalakit mögé állítani, akit az emberek támogatnak és nemzetközileg is elfogadható. Ha abból indulunk ki hogy elsősorban Viktor miatt zuhan a forint, akkor senki se kerülhetne kormányra aki a politikájában szerepet vállalt, magyarul a FIDESZt le kellene fejezni. Az ellenzék, már ha ki tudna állítani egy jelöltet, meg beleesne abba a helyzetbe hogy népszerűtlen döntéseket kellene meghozni úgy hogy 0 társadalmi támogatottságuk van, ne legyenek illúzióink, pillanatok alatt tömegtüntetések lennének. Szóval én szépen kivárom hogy mit kezd Viki a helyzettel, hátha annyira tarthatatlan lesz hogy a sajât hívei zavarják el
2022. júl. 12. 07:27
3/12 anonim válasza:
Nem, onmagabab ez nem lenne eleg. Bar mivel az eus penzek miatta nem jonnek, eleg sokat segitene.
2022. júl. 12. 07:43
4/12 anonim válasza:
Mindenki csak a Forintról papol..
Inkább az mondjátok meg hogy kit kell lemondatni hogy megmentsük az Eurót?
Még néhány óra, és egy dollár többet ér mint egy euró......
4es, Orbán lemondása sokat dobna az Eurón is. Senki sem szereti a belső ellenségeket és árulókat!
2022. júl. 12. 07:48
6/12 anonim válasza:
Biztos, hogy sokat dobna az országon, már a hírére is erősödne a forint. Egy ennél sokkal jobb, szakemberekből álló kormányt én is fel tudnék állítani két hét alatt.
2022. júl. 12. 07:51
7/12 anonim válasza:
Egy eu kilépést lebegtető vezetés kockazatot jelent a befektetőknek.
Ahogy az is ha autoriter módon elvehet kisajàtíthat orban barmilyen tulajdont vagy épp eu pénzt.
Kb azonnal visszaerősödne a forint ha menne.
2022. júl. 12. 07:53
8/12 anonim válasza:
Asszem, jelenleg az EU és egy esetleges államcsőd az egyetlen biztositék arra, hogy ne jusson az ország a fehérruszkik sorsára.
2022. júl. 12. 07:55
9/12 anonim válasza:
1# "Olyan ütemben zuhan a gazdaság, hogy semmilyen más opciót nem tudok elképzelni"
Utána néztél a makrogazdasági mutatóknak???
Úgy látom nem, oké, akkor nálad zuhan a gazdaság....gratula!🤣🤣
2022. júl. 12. 08:12
10/12 anonim válasza:
Igen, Orbán és az egész Fidesz eltakarításával jól érzékelhetően erősödne a forint. Hosszú távon persze ez sem lenne elég, de kezdetnek jó lenne, megúszhatnánk az államcsődöt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!