Aki a Fideszre szavazott, átszavazna másra, ha lenne egy hozzá közelebb álló párt?
Igen.
Ha az alapelveimmel megegyezik, akkor átszavaznék rá.
Viszont az alapelveim kizárnak mindenféle liberális, pártot.
Tudom, hogy a legtöbb ellenzéki szívből gyűlöli a Fidesz szavazóit, de aki a saját szemszögén kívül máséra is kíváncsi, annak elmondom, hogy én és a családom hogy látjuk.
Aki kormányt akar váltani, annak először is meg kell fogalmaznia, mi a problémája a mostanival. Szerintem a Fidesszel a legnagyobb probléma a korrupció és a képmutatás. Az elveikkel alapvetően egyetértek, de sajnos azt látom, hogy amíg ezeket pajzsként tartják maguk előtt, sokszor teljesen mást csinálnak. Na már most logikus, hogy ha ez a véleményem, akkor egy olyan alternatívát szeretnék, amelyikről el tudom hinni, hogy ebben jobb lenne. Az egységes ellenzékről egyáltalán nem tudom elhinni. Azok után, amit produkáltak, nincs mit csodálni azon, hogy elvesztették a hitelességüket. Cserébe veszélyeztetve érezném általuk azokat a dolgokat, amiket viszont jól csinál a Fidesz, például a családtámogatásokat. Az identitásuk zavaros és túl nagy részben épül az Orbánellenességre. Szó se róla, az ellenségképnek a Fidesz kommunikációjában is nagy szerepe van, de nekik azért ezen túl van egy önálló karakterük. A kormányzásukat vegyesnek értékelem, jó és rossz eredményekkel, de azt semmiképp nem támogatnám, hogy mindenestül söpörjük el az egész rendszert, már csak dacból is.
Összefoglalva tehát: Olyan pártot szeretnék, amelyik a jó dolgokat megtartja, a meglévő rossz dolgokat pedig kijavítja, vagy legalább javít rajtuk. Amelyik magasabbra teszi a mércét a Fidesznél, nem pedig annak a hibáival érzi igazoltnak a sajátjait.
7: a Mi hazánkra szüksége volt a fidesznek az ellenzék bomlasztásához, egyébként az egy szélsőjobbos párt, nem konzervatív középpárt, ami valós alternatíva lehetne a fideszes szavazók számára
Az utóbbit nem engedi a fidesz létrejönni.
#9 Persze, a Fidesznek volt rá szüksége.Azért nem engedték be őket a tv-be, rádióba, ezért hívták küldték ki rájuk a rendőrséget minden alkalommal, mikor utcafórumot akartak tartani, ezért tiltották meg, hogy az ingyenes újságukat kihordják, emellett a facebookról is kitiltották őket(ez felig meddig más dolog).
Ezzel szemben az összefogás állandóan szerepeltetve volt, oligarchák nyomták őket pénzzel, minden felületen jelen voltak, és ennyire vitték.
Biztos ha a fidesznek kellene a Mi Hazánk, akkor így ellehetetlenítették volna őket.
Inkább azt kell belátni, hogy az összefogás az egy lúzerek gyülekezete, akire a kutya nem kíváncsi.
A Mi Hazánkra pedig így is kíváncsiak voltak az emberek, mert ők keményen dolgoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!