Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek ez az ország...

Szerintetek ez az ország kibírni az üzemanyag ársapka megszüntetését?

Figyelt kérdés
Eddig nem gondoltam de most úgy látom másokkal ellentétben mi már nem tudnánk a felszínen maradni tovább.
2022. júl. 7. 20:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
14%

#20-nak:

Nem vagy képben. XD

"Felszólítjuk Orbánt, hogy ne az emberekkel akarja megfizettetni a gyenge forint és az elhibázott gazdaságpolitika árát!

Ne vezesse ki a benzinárstopot!" - írják.

Amiről pontosan tudni lehet hogy a kormány bukását fogja eredményezni, és az egybites emberek szimpátiáját a DK politikájának irányába.

Nocsak! Sárkány ellen sárkányfű? XD

Ez új.

2022. júl. 7. 22:25
 22/42 anonim ***** válasza:
76%
Valoszinü fokozatosan fogják emelni az árat.
2022. júl. 7. 23:32
 23/42 anonim ***** válasza:
15%

Mármimt mi fogja a kormány bukását eredményezni? Ha nem vezetik ki?

Ha ez reális forgatókönyv lenne, akkor már kivezették volna. :)

2022. júl. 7. 23:47
 24/42 anonim ***** válasza:
29%

#23-nak:

A kormány teljesen "lehetetlen" helyzetbe hozta magát. A kutak mennyiségi korlátozása miatt akadozik a forgalom és az áruszállítás, sorok állnak a kutakon, bizonyos árucikkek konkrétan emiatt drágulnak.

És a kutak fontolgatják a kivonulást, de egyenlőre csak "hiánycikk"-esdit játszanak. Ha csak egyetlen kúthálózat is bezár az durva benzinhiányt fog eredményezni, és ráadásul dominó-hatás is várható. Tehát meg kellene szüntetnie a hatósági árat, hogy a kutak ne zárjanak be. De ha ezt megteszi akkor az árak úgy megszaladnak, hogy a gazdaság padlót fog.

És O1G is tudja hogy a megvezetett szavazóinak is van egy tűréshatára. Persze nem tudatosan és ezt nem sértegetésnek szánom. Így is gondolom.

Ha abban a gyűlölködésre hajlamos, agresszív, diktatórikus eszközökhöz szokott csőcselékben felmerül hogy nagyon csúnyán át lettek baxva, akkor ezek a jellemvonások ellene, és a kormány ellen fordulnak!

Vissza fogja a csúti még sírni Gyurcsány liberális gondolkodását!

2022. júl. 8. 18:16
 25/42 anonim ***** válasza:
25%

"A kutak mennyiségi korlátozása miatt akadozik a forgalom és az áruszállítás, sorok állnak a kutakon, bizonyos árucikkek konkrétan emiatt drágulnak."

Csak a hatósági áras benzineken van mennyiségi korlátozás, az áruszállításban résztvevő járművek pedig nem a hatósági áras benzint veszik.

"És a kutak fontolgatják a kivonulást, de egyenlőre csak "hiánycikk"-esdit játszanak."

Kibírható. Nekem soha nem volt problémám ezzel, inkább megyek egy 1 km-re távolabb lévő kuthpz a 480-as benyáért, minthogy folyamat 780-at fizessek érte.

"Ha csak egyetlen kúthálózat is bezár az durva benzinhiányt fog eredményezni, és ráadásul dominó-hatás is várható."

De nem fog bezárni, nem fogják hagyni. Majd akkor pampogj erről, ha bekövetkezett, addig csak vészmadárkodás.

"Ha abban a gyűlölködésre hajlamos, agresszív, diktatórikus eszközökhöz szokott csőcselékben felmerül hogy nagyon csúnyán át lettek baxva"

Miben lettek átbaxva?

"Vissza fogja a csúti még sírni Gyurcsány liberális gondolkodását!"

🤣🤣🤣

2022. júl. 10. 16:04
 26/42 anonim ***** válasza:
70%

"az áruszállításban résztvevő járművek pedig nem a hatósági áras benzint veszik."

Persze. Én meg elhiszem hogy a szükséges naftát nem féláron szerzik be személykocsiba tankolva. Ők nem olyanok, igaz?

Te vagy ennyire naiv, vagy csak engem akarsz h'lyének nézni?

"Kibírható. Nekem soha nem volt problémám ezzel, inkább megyek egy 1 km-re távolabb lévő kuthpz a 480-as benyáért, minthogy folyamat 780-at fizessek érte"

Majd akkor mesélj, amikor nem 1 km-t, hanem 10-et fogsz menni. Mert fogsz.

"De nem fog bezárni, nem fogják hagyni."

És ki nem fogja hagyni, valamint hogyan képzeled ennek a kivitelezését?

Azt képzeled hogy majd O1G vigyázzba állítja a külföldi üzemeltetőket, és kötelezi őket a veszteséges értékesítésre? XD Felszámolnak mindent, és elhúznak a p'csába.

"Majd akkor pampogj erről, ha bekövetkezett,"

Jelenleg a kutak kivárásra játszanak, mert egyenlőre még vagy nullszaldós az értékesítés, vagy csakminimálisan, de van haszon. De az üzemanyag nemzetközi ára tovább fog emelkedni, és akutak át fognak fordulni veszteségbe.

AKKOR FOG BEKÖVETKEZNI.

A te begyöpösödött, Orbáni diktatúrához szokott agyad nem képes felfogni hogy más, főleg az Európaiak, lexarják. Nehogy már azt képzeld, hogy majd te, és a hozzád hasonló felfogásúak fognak pampogni az EU-nak. Ha nem tetszik a rendszer, KI LEHET LÉPNI! Hang-emberek vagytok?!

Mert hangot hallok, csak épp "embert" nem látok! Köll a lóvé, mi? XD

Pontosabban csak k'éne.

2022. júl. 10. 19:20
 27/42 anonim ***** válasza:
76%

"Persze. Én meg elhiszem hogy a szükséges naftát nem féláron szerzik be személykocsiba tankolva."

Hidd csak el, mert nincs így. Gondolod, hogy nem tűnne fel hogy hirtelen eltűntek a kamionok ak utakról? Szerinted megéri baxakodni a kamionsofőrnek ennyit, csak azért, hogy a főnökének jobb legyen? Kis pár fős cégeknél még el tudom képzelni, de nem azoknál, ahol konvojokban állnak a kamiononok.

"Majd akkor mesélj, amikor nem 1 km-t, hanem 10-et fogsz menni. Mert fogsz."

Vészmadárkodás, uncsi vagy. Majd akkor mondd, ha bekövetkezik.

"És ki nem fogja hagyni, valamint hogyan képzeled ennek a kivitelezését?

Azt képzeled hogy majd O1G vigyázzba állítja a külföldi üzemeltetőket, és kötelezi őket a veszteséges értékesítésre?"

Ha probléma lesz, akkor feljebb viszi az ársapkát, vagy kompenzációt ad neki, vagy leszarják és felvásároltatják a MOL-lal, a kisebb becsődölt kutak meg nem sok vizet, akarom mondani benzint zavarnak. Komolyan azt hiszed, hogy tétlenül nézék, hogy a kutak kivonulnak, vagy mi?

Már 9 hónapja tart a benzinársapka, de még nem vonult ki kút az országból.

"De az üzemanyag nemzetközi ára tovább fog emelkedni, és akutak át fognak fordulni veszteségbe."

AZ üzemanyagár csökkenni látszik, amennyiben meg emelkedne megint, akkor az ársapkát is hozzáigazítják, hogy a kutak még pont ne szarjanak be.

"A te begyöpösödött, Orbáni diktatúrához szokott agyad nem képes felfogni hogy más, főleg az Európaiak, lexarják"

Nem tudom miről karattyolsz, sittes. Mit xarnak le az európaiak? Azt megindokolni, hogy miben lettek az emberek átbaxva nem sikerült....

"Nehogy már azt képzeld, hogy majd te, és a hozzád hasonló felfogásúak fognak pampogni az EU-nak. Ha nem tetszik a rendszer, KI LEHET LÉPNI!"

Tetszik a rendszer, fogalmazhatok úgy is, hogy jók a programok, csak sok köcsög van. :) Nem akarunk kilépni.

"Mert hangot hallok, csak épp "embert" nem látok! Köll a lóvé, mi? XD

Pontosabban csak k'éne."

Lesz itt lóvé, töki. Nem úgy mint neked cigire. :)

2022. júl. 10. 20:17
 28/42 anonim ***** válasza:
85%

"Kis pár fős cégeknél még el tudom képzelni, de nem azoknál, ahol konvojokban állnak a kamiononok."

Így van. Kisfuvarozó trükközhet így, hogy személykocsiba tankol, de egy kamionflotta esetén ez nyilván nem járható út, márpedig az áruk többségét azok szállítják.

2022. júl. 10. 20:21
 29/42 anonim ***** válasza:
93%

#27-nek:

Nem fogok itt veled, 5-6 témában párhuzamosan vitatkozni.

De valami szemet szúrt!

"Lesz itt lóvé, töki. Nem úgy mint neked cigire. :)"

Tehát neked már volt ilyen szitud, különben nem ismernéd a jelentőségét. XD

Most már tudom, hogy "ki vagy". Itt fejeztem be.

2022. júl. 10. 20:45
 30/42 anonim ***** válasza:
68%

Volt már olyan szitum, ahol amiatt rinyáltál, hogy milyen drága lett a cigi. ;)

2022. júl. 10. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!