Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik félnek az LMBTQI lobbitól...

Akik félnek az LMBTQI lobbitól, mitől félnek?

Figyelt kérdés
Én ha heteroszexuális szemszögből nézem, most gondoljatok bele, van 3 bátyám, akik heteroszexuálisok, akkor úgy gondolom, hogy egyrészt én sose fogom lecsapni a kezükről a barátnőiket, vagy nejeiket. Másrészt nekik lesz több esélyük arra, hogy nővel éljenek együtt, míg nekem csak meleg és bi pasik jutnak.. plusz akár én is vigyázhatok az unokaöcséimre és húgaimra szabadidőmre, ha valamelyik tesóm szeretne kettesben lenni a nejével. Így arra is jobban ráérek majd, ha édesanyám egészségügyileg nem lenne toppon, akkor majd tudok ő róla is gondoskodni...

2022. jún. 20. 04:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%

1. Szerinted ez jó dolog ha a politika beleszáll az emberek szexualitásába? Utoljára a náci Németországban történt ilyen ahol az állam bizonyos szexuális irányzatokat propagált.

2. A gyerekek már azért szétcikizik egymást a suliban ha pl szemüveges valaki, vagy régi telója van, szerinted mi történne egy olyan gyerekkel akinek két apja van? Halálra szívatnák, valószínűleg a gyerek súlyos mentális zavarokkal és szorongással nőne fel, ez meg nem fair vele szemben.

3. Bizonyított tény hogy az LMBTQ közösségben rengeteg pedofil van (ahogy a papoknál), nézd meg ezeket:

https://www.youtube.com/watch?v=AcvB74tYP5w

Hollandiában az LMBTQ-sok pedofil pártot alapitottak:

[link]

4. Miért kell pl filmek közben politikai propagandát néznem? Utoljára a nácik és szovjetek csinálták ezt.

Nem az a gond hogy valaki meleg, semmi bajom velük, de ez az egész átfordult már egy nagyon sötét dologba. Szerintem a normális és józan melegek elítélik ezt a modern LMBTQ nyomulást, mert gyakorlatilag őket is megbélyegzik emiatt a szélsőséges réteg miatt.

2022. jún. 20. 05:30
 2/19 A kérdező kommentje:

Az első érvelésed hibás..... a drága magyar kormányunk erőlteti rá leginkább a fehér-keresztény-heteró családpolitikát.... miközben nagyon sok problémával küzdenek a heteró párok is, akár még több generációra visszamenőleg, hidd el, tudom miről beszélek, látom, hogy hány alkoholista él vidéken, meg hány nő van úgy, hogy egész jó végzettsége, diplomája, egzisztenciája van és már hosszú 14 évet leélt a férfi mellett, de még mindig tombolni akar mint 18 évesen.... és nem akar gyereket vállalni, előbb ezt kéne orvosolni, mert egy ilyen nő 15 milliós csokkal se akar majd gyereket....

Hitler bácsi ezt csinálta,hogy a nőket szülőgépnek titulálta, de elvetette azt a lehetőséget, hogy megértse a női lélek mélységét és magasságát... és csomó mindent nem számolt bele...Nem mondom, hogy prideosoknak nincsenek hibái, de ezzel az érveléssel nagyon mellé lőttél...

Például napokban hallgattam egy biblioterapeuta és budapest pride elnökének vitáját, és nagyon jó példát hozott fel, hogy a kormány megszüntette a nevelőszülők kötelező 1 hetes tanfolyamát és ő mondta azt, hogy minden felelős szülőnek be kellene iratkoznia...

Hidd el, anyámban is volt jó pár szorongásra adó tényező... nagyanyám tanítónőként nem tudott rendet tartani, iskolaigazgató nagyapám is küzdött a háborús és hadi foglyos traumáival, anyám csípőficammal született, gyermekbénuláson esett át, és mégis mert 4 gyermeket vállalni, és mégis merte választani a szülei pályáját, és mégis képes volt komfortzónáját elhagyva külföldre utazni, ahol megismerte a férjét az apámat..pedig hát eléggé szorongó alkat és tőle örököltem a szorongást...

3. Hollandiában pedofil párt alakult és mi lett az eredmény? Kormányra vagy egyáltalán helyhatósági önkormányzatokba vagy parlamentbe kerültek? Nem. Bővült a tagsága? Nem... megszűnt amiatt mert sikertelen volt? Igen... Akkor miről beszélünk? 4 évet működött a párt, és megszűnt....

3. érvelésed... felhozhatnám, hogy hány vérfertőző apa-lánya erőszakon alakuló kapcsolat és féltékenységből elkövetett gyilkosság is volt a nemzeti radikális oldalon... belinkelhetnék jó pár infót erről..

https://www.youtube.com/watch?v=FDNOSaDVfoI

2022. jún. 20. 05:48
 3/19 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hidd el, van annyi deviancia a heteró családokban is, rengeteg mérgező és diszfuncionális család van, akikre azt mondanád, hogy bár ne vállaltak volna gyereket.. ott van a horvát nő, aki megszülte a gyerekét, majd kitette magyar oldalon szőlő hegyre hagy egyék a rovarok őt, még élve találták meg, de belehalt... esélyt se kapva az élettől....
2022. jún. 20. 05:56
 4/19 A kérdező kommentje:
Én is inkább a papoktól tartok, mert egy két igazán fundamentalista katolikus hívőtől...
2022. jún. 20. 06:14
 5/19 anonim ***** válasza:
33%

[ma 05:30]: "1. Szerinted ez jó dolog ha a politika beleszáll az emberek szexualitásába? Utoljára a náci Németországban történt ilyen ahol az állam bizonyos szexuális irányzatokat propagált."

- Az LMBTQ+ senki szexualitásába nem akar beleszólni. És semmilyen szexuális irányultságot (nem irányzatot, az irányzat szó mást jelent!) nem propagál, az egész mozgalom arról szól, hogy az állam egyetlen szexuális irányultságot se propagáljon. [Magánvélemény: nem értek a mozgalommal egyet, szerintem a hagyományos orientációt kiemelten kell kezelni, aztán lehet azon vitatkozni, hogy mennyire kiemelten. De az érvelésed hibás, a mozgalom nem valamit akar propagálni, hanem azt akarja, hogy semmi, a hagyományos se legyen propagálva.]

"2. A gyerekek már azért szétcikizik egymást a suliban ha pl szemüveges valaki, vagy régi telója van, szerinted mi történne egy olyan gyerekkel akinek két apja van? Halálra szívatnák, valószínűleg a gyerek súlyos mentális zavarokkal és szorongással nőne fel, ez meg nem fair vele szemben."

- Megint fordítva ülsz a lovon, az LMBTQ+ mozgalom részben éppen azért szeretné, ha a gyerekek találkoznának vele, hogy megtanulják, hogy ez is teljesen normális, ugyanolyanok az alternatív szexuális orientációk, mint a hagyományos, és ezért ne cikizzenek másokat, akiknek esetleg nem a hagyományos a szexuális orientációjuk. [Magánvélemény: megint nem egészen értek velük egyet, szerintem a hagyományos orientáció valamilyen értelemben jobb, bár az szerintem is jó lenne, ha a cikizés elmaradna. De az érvelésed megint egy kifordított valami, a mozgalom célja éppen a cikizés elkerülése, nem az előidézése.]

"3. Bizonyított tény hogy az LMBTQ közösségben rengeteg pedofil van (ahogy a papoknál) (...):"

- A papi pedofília el van túlozva, a valóságban tudomásom szerint egyetlen kutatás sem született, ami szerint a papok körében gyakoribb lenne a pedofília, mint bármilyen más hivatást űzők körében, akik éppen a munkájukból adódóan gyerekekkel dolgoznak (pedagógusok, bentlakásos gyermekvédelmi intézmények dolgozói, stb.). Megkockáztatom, az LMBTQ+ esetében is így van.

"Hollandiában az LMBTQ-sok pedofil pártot alapitottak"

- Az általad linkelt wikipediás szócikkben egyetlen egyszer sem fordul elő az LMBTQ. Honnan veszed, hogy LMBTQ-sok alapították? Legalább azt fusd már át, amit linkelsz! Biztos vannak LMBTQ-s pedofilok (ahogy nem LMBTQ-s pedofilok is), de az LMBTQ-sok többsége ugyanúgy büntetendőnek tartja a pedofíliát, mint a társadalom többi része.

"4. Miért kell pl filmek közben politikai propagandát néznem? Utoljára a nácik és szovjetek csinálták ezt."

- Nem kell. Ki kényszerít rá? Annyira röhejes a liberális demokráciákban néha tényleg előforduló progresszív nyomulást a XX. század totális diktatúráinak elnyomásához hasonlítani. Megnézed a Star Wars 9-et, és leírhatod utána száz internetes platformon, hogy undorító volt a végén a leszbicsók, és a gyehenna tüzén fog elégni a film összes készítője. Esetleg a száz internetes platformból tíz törli a hozzászólásodat, de *semmivel*, még egyszer *semmivel* nem kell szembesülnöd. Ha lett volna internet, Hitler vagy Sztálin már indította volna a nyomozást, és ha IP-cím alapján megtalálnak, akkor jött volna a valódi, totális diktatúrákra jellemző büntetés. Mellesleg: akik azon nyavalyognak, hogy a facebook moderálási elvei miatt a náci és/vagy a kommunista diktatúrában érzik magukat, egyszer az életben azon is elgondolkodhatnának, hogy ezzel azoknak az emlékét sértik, akiket a véleményük kifejezéséért tényleg véresre vertek a smasszerek a nevezett diktatúrákban.

2022. jún. 20. 06:38
 6/19 anonim ***** válasza:
62%

"4. Miért kell pl filmek közben politikai propagandát néznem? Utoljára a nácik és szovjetek csinálták ezt."

Ugye tudod, hogy az Amerikai Hadsereg csak akkor járul hozzá eszközökkel és statisztákkal egy filmhez, ha beleszólhat a forgatókönyvbe és a vágásba?

A propagandacélú művészet kábé egyidős az emberiséggel, de neked csak akkor tűnik fel, ha nem értesz vele egyet.

2022. jún. 20. 06:42
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

[ma 06:04]: Nem érdemes, a valóságban a papok sem veszélyesebbek, mint bármelyik más jól azonosítható társadalmi csoport. A katolikus papok pedofíliája egy népszerű téma, de egyetlen kutatásról se tudok, ami szerint a körükben gyakoribb lenne, mint például a tanárok (vagy bármi más, gyerekekkel vagy kamaszokkal foglalkozók) körében. Szerintem ezt soha nem is kutatták, azt is megkockáztatom, hogy az óriási látencia miatt (egy ilyen esetet mindenki igyekszik titkolni, a pap, a tanár, az egyház, az iskola, sok esetben a sértettek is) nem is nagyon lehet ezt megbízhatóan kutatni.

[ma 06:14]: A katolicizmuson belül nem nagyon van fundamentalizmus, az inkább a protestáns egyházakra jellemző. A katolicizmuson belül tradicionalizmus van, ez néhány dologban tényleg olyan, mint a protestáns fundamentalisták (például az LMBTQ+-hoz kb. ugyanúgy viszonyul), de vannak jól azonosítható és fontos különbségek (például az evolúcióhoz való viszony: a fundamentalista protestánsok általában elvi alapon elutasítják az evolúciót, a tradicionalista katolikusoknak általában semmi bajuk vele). Persze lehet, hogy vannak fundamentalista katolikusok, de én még nem nagyon találkoztam velük.

2022. jún. 20. 06:47
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
8as tehát, akkor kijelenthetjük, hogy mivel te nem tudsz egyetlen kutatásról sem, ezért az a világszerte jelentett sokezer eset, máris elbagatelizálható? És a templomi kufirc, nem is jelentős?
2022. jún. 20. 06:49
 9/19 anonim ***** válasza:
54%
Engem különösebben nem érdekel a téma, de annyit szeretnék pontosítani, hogy a pedofília a bűnügyi statisztikák szerint a hetero családokban a gyakoribb, pl Kaleta ügy, és a katolikus papoknál tényleg nagy arányban, aminek nyilván az az oka, hogy egészséges fiatalemberek teljesen elfojtott szexualitással gyakorolják a foglalkozásukat, és nincs technikájuk ennek kezelésére. Nem volt jó ötlet a nőtlenséget bevezetni nekik.
2022. jún. 20. 07:16
 10/19 anonim ***** válasza:
56%
Megerőszakolják a gyerekeinket. Átprogramozzák szerencsétlennek, akinek a tetste sosem lesz megfelelő. Megerőszakolják az átlagembereket is. Mindenkinek kevert neműnek kell majd lennie és engedni a szexet velük
2022. jún. 20. 07:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!