A fideszes média miért ilyen oroszpárti?
Figyelt kérdés
Nem szólt nekik senki, hogy EU és NATO tagok vagyunk, és azok is maradunk? :) Régen még olvastam fideszes médiát is, de nagyon alja lett, úgyhogy most már meg sem nyitom őket. Kizárólag Telex, 24.hu, és 444-et olvasok. Lehet hőbörögni, de ezek a független médiák. A fideszes agresszív kocsma stílus nekem nem jön be. Van egy szint ami alá nem süllyedünk.2022. jún. 16. 13:06
1/9 anonim válasza:
Olyan "független" média ma Magyarországon nincsen. Ha azt hiszed telex, 444 stb. (bár tudom hogy nem hiszed, csak jöttél egy kicsit fröcsögni ebéd után) akkor nagyon faék egyszerűségű ember lehetsz.
2/9 anonim válasza:
1: csak nem érted a független jelentését. A független nem azt jelenti, hogy nincs irányultsága a lapnak, hanem hogy nem a központból, kézivezérléssel mondják meg, hogy mi jelenhet meg, mint a fideszlapoknál:
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondom objektív. Lehet nem teljesen, de sokkal jobban az, mint a fideszes média. Az a mocskolódás ami ott megy, az elfogadhatatlan. Hiába sértegetsz, én nem süllyedek le a fideszes szintedre. Egy úriember nem áll így bele a másikba.
2022. jún. 16. 13:15
5/9 anonim válasza:
Mert hihetetlen méretű összelopott vagyona miatt Putyin Orbán példaképe. P. állítólag magasan a világ leggazdagabb embere, és azt híresztelik róla, hogy már a magyar GDP többszörösét összerabolta. Persze nem kell szentírásnak venni a pletykákat.
6/9 anonim válasza:
XD Ha meg se nyitod, honnan tudod, milyen párti? Már megint hazudtok.
7/9 anonim válasza:
#2 a te megfogalmazásod alapján pont a ballib média nem független, a kormánypárti viszont igen.
Nem a kormánypárti újságírók írnak cikkeket nyugati lapokra, majd hivatkoznak a maguk álltal ott leírtakra, mintha az lenne ott a vélemény, még nem ők kapják kintről a "támogatásukat", hanem a ballibek.
Már a transzparenszisek alkalmazottja is lebukott, amikor elismerte hogy konkrétan megvesznek cikkeket, újságírókat, megrendelők mit kellene megírni és hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!