Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Poltikai elemzo cegeknel...

Poltikai elemzo cegeknel konkretan az emberek mit csinalnak/mi a munkakoruk a politikai elemzoknek?

Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Na, te ilyen céghez biztos, hogy nem kerülhetsz be. Ezek bujtatott, csókos állások. Politikai megrendelésre dolgoznak. Szépen megélnek, írják, amit kérnek tőlük.
2022. jún. 15. 21:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem is azert kerdeztem, mert be akarok kerulni. De koszi a lekezelest mar az elso mondatnal.
2022. jún. 15. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Politikát elemeznek
2022. jún. 15. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Marhára félreértetted. Eszem ágában sem volt lekezelni téged!

Arra gondoltam, hogy ezek az állások, haveroknak, rokonoknak, csókósoknak fenntartott kifizető helyek! Valós, tényleges munka nem folyik. Külsős átlagember oda be nem kerülhet.

2022. jún. 16. 08:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja ertem. Megis ott szoktak leginkabb poltilogusok elhelyezkedni. Milyen mas iranyzat van meg, ami jo is lehet?
2022. jún. 16. 08:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor mégis be akartál kerülni?
2022. jún. 16. 16:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a relevans hozzaszolast ismet.
2022. jún. 16. 17:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!