Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most, hogy könnyen megoldható...

Most, hogy könnyen megoldható (csak a forgalmit nem kell megmutatni) bárki tankolhat piaci áron, ársapka nélkül. A ballib csőcselék akik támadták az árstopot 480-ért vagy 730-ért tankolnak?

Figyelt kérdés
Annyira nem szerették, hogy a csúnya Orbán védi őket, most kifizetik a teljes árat?

2022. jún. 8. 21:28
A kérdező szavazást indított:
Igen kifizetem a teljes árat, hiszen nem értek egyet a kormánnyal és amúgy is libsi vagyok. Na meg a szegény ukránokat is támogatom.
Libsi vagyok meg ilyenek és orbántakarodj de 480-ért tankolok!
Fideszes vagyok. Köszönöm a kormánynak a segítségét.
7 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
a ballib csőcseléknek nincs autója meg jogsija se.
2022. jún. 9. 01:25
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

"A ballib csőcselék akik támadták az árstopot 480-ért vagy 730-ért tankolnak?"

Bármikor piaci áron tankolok, ha megkapom mellé azokat a szolgáltatásokat, amiket nyugaton is megkapnék, jó oktatás, egészségügy és fizetés.

Majd akkor beszélhetünk.

Az nem játszik, hogy a fogyatékos intézkedéseket még az én pénzemből is fizessék és még mellé teljes árat fizessek akkor.

Mondjuk ebből látszik, hogy mennyire pénzéhesek a fideszesek. A pénzed kell nekik, mert dolgozni lusták, még a gyereküket is eladják, ha azzal jól járnak, de másikat telibe szarják.

2022. jún. 9. 01:53
 3/3 anonim ***** válasza:
80%

Támadták az árstoppot, majd a kormány el is vette azt minden külfölditől és határon túli magyartól egyaránt, mert nem volt fenntartható. Tehát jogosan kritizálta mindenki az árstoppot, bebizonyosodott, hogy ez nem megoldás.

A rezsicsökkentésről is megmondta MZP is hogy nem fenntartható, erre a választások után el is vették az önkormányzatoktól és a kkv szektortól is, mert valóban nem volt fenntartható.

Ennyire nem láttok a szemetektől, vagy szándékosan beszéltek hülyeséget állandóan?

2022. jún. 9. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!