Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mivel lett jobb eddig, hogy a...

Norby092 kérdése:

Mivel lett jobb eddig, hogy a FIDESZ kormányoz? Nagyon megbántam hogy rájuk szavaztam ugyanis ha bevezetik az 1 kulcsos adó rendszerüket szivacs van!

Figyelt kérdés
nettó fizum most 85. 000, ha bevezetik akkor ez 72. 000 lenne januártól. Szerintem elég sok ember kap ennyi fizetést és nem csak én bántam (om) h nekik adtam az X et?!
2010. szept. 19. 10:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
12%

ma 19:42

Csak nem bolsijobbikos vagy, drága? :D

Igen, megérdemeljük! Hogy végre újra elinduljunk a fejlődés útján.

Nem korai még a nyálatokat verni? Olyan vicces, alig pár hónap után. Normális ember nem hitte, hogy 3 hónap után csoda történik. Majd meglátjuk mi lesz 2-3-4 év múlva.

Addig is lehet hőzöngenetek, vörös fejjel.:)

2010. szept. 21. 20:12
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez az indok igen közeljár ahoz,hogy önző legyen.Most nagy a szád?! A 8 év alatt meg...Fáj,hogy rájuk szavaztál?? Négy év múlva "jóvá" teheted

A gyomrom kevelyeg az önző emberektől,pláne ha még arrogánsak is. Azt kéred számon a néhány hónapja kormányzóktól amit a korábbiak 8 év alatt nem tettek meg?!Te se nem hallasz,se nem látsz?! Akik az MSZP-re szavaztak azt se érdemlik,hogy a Nap rájuk süssön,vagy azr se tudják kik ők? Akkor mért szavaztak rájuk,ha még azt se tudják ami lentebb következik.

Akarja,hogy még a szemét is kilopják?Szavazzon az MSZP-re. Még mindig nem tudja,hogy miből lett az MSZP? Hát az MSZMP-ből.Azok gyílkolták fajtestvéreiket az '56-os forradalom után Szovjet,vagyis idegen érdekekér.Hogy honnét erednek,ezt bizonyították 2006 őszén...Sokat adtak,nem a népnek hanem sajátmaguknak.A néptől viszont elvettek vonatot,postát,kórházakat szegényítettek.Nem sorolom.Egymásnak milliókat dobáltak a maga adójábólNe jósolgasson,hogy a másikak se lesznek különbek,ez rágalom míg bizonyítva nincs. Különben se tud jósolni.Még szándékosan is bosszantották a népet,egy millió ft.-al jutalmazták azt a rendőr dandártábornokot amiért rugdaltatta rendőreivel még a békés tüntetőket is ,aztán nagyúri módon megteríttetett magának,halat zabált,s arról ugatott,hogy kell azt elkészíteni,s megenni.A %V mutatta.Vagy ezt is elfelejtette már?! Nekik tökmindegy,hogy mit tesz a FIDESZ-KDNP,akár a lehető legjobbat is,ők ugrásra készen várják,hogy azt rosszra magyarázhassák.Szőrnyen fáj neki,hogyszavazatainkkal elvettük tőlük a további lopás-csalás-sikkasztás lehetőségét.Ne bízzon bennük,bűnhődjön a bűnös.

A FIDESZ-KDNP már bizonyította jó szándékát: visszaadta a megszüntetett vasútvonalakat,a gonoszok családokat tettek utcára,a mostani kormány ezt a gonoszságot máris törölte,postáról is szó van,meg amiket még a hely szűke miatt nem írhatok.Egy szó,mint száz: Folytassuk ott,ahol elkezdtük,szavazzon ezután is csak a FIDESZ-KDNP-re.

2010. szept. 22. 08:40
 23/31 anonim ***** válasza:
59%
Hm.. Orbán Viktor Kisz titkár volt.. Az nem MSZMP ha úgy vesszük.. Ne légy álszent...
2010. szept. 22. 11:20
 24/31 anonim ***** válasza:
30%
Igaz a mondás. Jaj a legyőzötteknek.
2010. szept. 22. 11:21
 25/31 anonim ***** válasza:
67%
Én nem szavaztam se a Fideszre se az MSZP-re. Volt más lehetőségem is. De a sok hülyének kellett a fékezhetetlen 2/3, hát most már egyétek, amit főztetek. Csak az a baj, hogy más is szív.
2010. szept. 22. 11:42
 26/31 anonim ***** válasza:
53%

Kedd 20.12 nek!!!

Iegn Jobbikos vagyok. És a 2/3-i xyz-vel ellentétben nekem van memóriám!!! Úgy emlékszem egyszer már volt FIDESZ kormány.

"Nagyszerű" volt:(. Cigányokat segítették, mint állat. Munkahely egyre kevesebb volt. Szar volt akkor is de nagyon (ha nem tévedek el is buktak)!!!

Most meg ezzel a 10 év alatt 1 millió új munkahely. :):D:)

kacagok.

Akkor 3 hónap alatt (ha arányosan számolok)kb 24700 új munkahelyet kellet volna teremteniük. Azóta kb: 2000 szűnt meg:):D Jó sejtem erre az a válasz: majd beindul 2-3 év múlva lesz növekedés:) Majd tologatják, aztán ott tartunk, hogy 6 múlva -50000 munkahely lesz és majd 4 alatt napi 680 új munkahelyet fognak teremteni mi???? És mindig a Jobbikosokathülyézik öcsém :Somg:S.

Elmodom hogy lesz: 4 évig semmi......hazudnak hazudnak hazudnak (közben tömi a sok féreg a zsebét) de marad hülye a 2/3-ból rendesen! 2014-ben is Fidesz lesz csak már nem 2/3 hanem 55%körül Jobbik akkor 35 fölött lesz merem állítani!!! És 2018-ban VALÓDI RADIKÁLIS FEJLŐDÉS LESZ!!!!! HALÁLBÜNTETÉS, CIGÁNYOK MEGREGULÁZÁSA, ÁLLAMOSÍTÁS, ERŐS HADSEREG, OLCSÓ ATOMENERGIA stb stb

csak bánom, hogy addig tarthatom el a sok mocskot, akik basznak dolgozni inkább ilyen "mesterséges sérvekkel" rokkantnyugdíjból AZ ÉN PÉNZEMBŐL!!! fizetik a DIGITV-t!! sok féreg...... Én meg 26000 Ft-ot fizetek havonta a buszbérletért hogy hülyére dolgozzam magam, ezek ért a férgekért.

Azt mondom: legyen jobb nem érdekel ki csinálja.... de hogy ez a sok xyz aki most trónol nem fogja az is biztos!!!!!!!!

A Fidesz nem csinált mást csak bebetonozta az embereit mindenhova (leszarom mondjuk).

2010. szept. 23. 07:13
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 07:13

A sok felkiáltójelből és az összefüggéstelen ordibálásból akkor is sejthető lett volna, hogy egy jobbikos kocsmatöltelék beszél, ha külön nem mondod :))))

2010. szept. 24. 10:55
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
A munkahelyteremtéses ígérethez szólnék hozzá kicsit. A gond ezzel az, hogy a sok dolgozni akaró munkanélkülinek nem mindegy, hogy most kezdenek munkahelyek lenni, vagy 1-2-3 év múlva, és esetleg van, aki a szakmájában helyezkedne el, és nem ügynökként, mert ügynöki munka az van bőségesen, azt tényleg egyre többet lehet találni, de nem mindenki szeret másokra méregdrága és haszontalan dolgokat rátukmálni, meg alkalmatlan időpontokban telefonálgatni.
2010. szept. 24. 11:22
 29/31 anonim ***** válasza:
53%
Erős hadsereg? Minek? Lerohanjuk a szintén EU tag szlovákiát? Vagy minek? semmi értelme. Olcsó atomenergia? Aha, majd egy olyan 10 év múlva, mire elkészülne az atomerőmű... Ami azért nem éppen olcsó dolog.
2010. szept. 24. 11:27
 30/31 anonim válasza:
66%

Azért várj még az elkeseredéssel. Más kormányok nyári szünetet tartanak, és 100 nap türelmi időt kérnek. Az adótörvényeket ősszel szokták kidolgozni. Eddig sem volt adómentes a minimálbér. 17%-os volt. Csak volt adó visszatérítés. két év alatt akarják bevezetni az egykulcsos családi adózás. Igaz a 16%-ot már jövőre igérte Orbán. De még csak most kezdődik ez a munka, és az egyeztetések az érdek képviseleti szervekkel.

Egyébként 54 új törvény született a nyáron. A kis és közép vállalkozóknál már csökkentettek adót. Mert ők a gazdaság motorja. A kis falukban támogatják a patikák létrejöttét, máshol. ahol a multik megfojtják a magánpatikákat nem engedélyezik a multiknak, hogy újat nyissanak. Vidéken a kistermelők most már eladhatják az árujukat nem csak a piacon, hanem a boltokban, henteseknél, közétkeztetésben. Oktatás: Újra vannak osztályzatok alsóban. Lehet buktatni a tanárnak alsóban második osztálytól. Bevezették a háromcsapás törvényt. Ha valaki harmadjára életellenes bűnt követ el megváltoztathatatlan életfogytiglant kap. Kiskorúak is kerülhetnek börtönbe, ha olyasmit csinálnak. És egy csomót el sem olvastam.

[link]

Ha ezen az oldalon rámentek a törvény betüjelére pl. T/581

utána arra, hogy szöveges PDF, elolvashatóak a törvények.

Persze bonyolult a szöveg, de az indoklás rész érthető összefoglalás.

2010. szept. 24. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!