Mivel lett jobb eddig, hogy a FIDESZ kormányoz? Nagyon megbántam hogy rájuk szavaztam ugyanis ha bevezetik az 1 kulcsos adó rendszerüket szivacs van!
ma 19:42
Csak nem bolsijobbikos vagy, drága? :D
Igen, megérdemeljük! Hogy végre újra elinduljunk a fejlődés útján.
Nem korai még a nyálatokat verni? Olyan vicces, alig pár hónap után. Normális ember nem hitte, hogy 3 hónap után csoda történik. Majd meglátjuk mi lesz 2-3-4 év múlva.
Addig is lehet hőzöngenetek, vörös fejjel.:)
Szerintem ez az indok igen közeljár ahoz,hogy önző legyen.Most nagy a szád?! A 8 év alatt meg...Fáj,hogy rájuk szavaztál?? Négy év múlva "jóvá" teheted
A gyomrom kevelyeg az önző emberektől,pláne ha még arrogánsak is. Azt kéred számon a néhány hónapja kormányzóktól amit a korábbiak 8 év alatt nem tettek meg?!Te se nem hallasz,se nem látsz?! Akik az MSZP-re szavaztak azt se érdemlik,hogy a Nap rájuk süssön,vagy azr se tudják kik ők? Akkor mért szavaztak rájuk,ha még azt se tudják ami lentebb következik.
Akarja,hogy még a szemét is kilopják?Szavazzon az MSZP-re. Még mindig nem tudja,hogy miből lett az MSZP? Hát az MSZMP-ből.Azok gyílkolták fajtestvéreiket az '56-os forradalom után Szovjet,vagyis idegen érdekekér.Hogy honnét erednek,ezt bizonyították 2006 őszén...Sokat adtak,nem a népnek hanem sajátmaguknak.A néptől viszont elvettek vonatot,postát,kórházakat szegényítettek.Nem sorolom.Egymásnak milliókat dobáltak a maga adójábólNe jósolgasson,hogy a másikak se lesznek különbek,ez rágalom míg bizonyítva nincs. Különben se tud jósolni.Még szándékosan is bosszantották a népet,egy millió ft.-al jutalmazták azt a rendőr dandártábornokot amiért rugdaltatta rendőreivel még a békés tüntetőket is ,aztán nagyúri módon megteríttetett magának,halat zabált,s arról ugatott,hogy kell azt elkészíteni,s megenni.A %V mutatta.Vagy ezt is elfelejtette már?! Nekik tökmindegy,hogy mit tesz a FIDESZ-KDNP,akár a lehető legjobbat is,ők ugrásra készen várják,hogy azt rosszra magyarázhassák.Szőrnyen fáj neki,hogyszavazatainkkal elvettük tőlük a további lopás-csalás-sikkasztás lehetőségét.Ne bízzon bennük,bűnhődjön a bűnös.
A FIDESZ-KDNP már bizonyította jó szándékát: visszaadta a megszüntetett vasútvonalakat,a gonoszok családokat tettek utcára,a mostani kormány ezt a gonoszságot máris törölte,postáról is szó van,meg amiket még a hely szűke miatt nem írhatok.Egy szó,mint száz: Folytassuk ott,ahol elkezdtük,szavazzon ezután is csak a FIDESZ-KDNP-re.
Kedd 20.12 nek!!!
Iegn Jobbikos vagyok. És a 2/3-i xyz-vel ellentétben nekem van memóriám!!! Úgy emlékszem egyszer már volt FIDESZ kormány.
"Nagyszerű" volt:(. Cigányokat segítették, mint állat. Munkahely egyre kevesebb volt. Szar volt akkor is de nagyon (ha nem tévedek el is buktak)!!!
Most meg ezzel a 10 év alatt 1 millió új munkahely. :):D:)
kacagok.
Akkor 3 hónap alatt (ha arányosan számolok)kb 24700 új munkahelyet kellet volna teremteniük. Azóta kb: 2000 szűnt meg:):D Jó sejtem erre az a válasz: majd beindul 2-3 év múlva lesz növekedés:) Majd tologatják, aztán ott tartunk, hogy 6 múlva -50000 munkahely lesz és majd 4 alatt napi 680 új munkahelyet fognak teremteni mi???? És mindig a Jobbikosokathülyézik öcsém :Somg:S.
Elmodom hogy lesz: 4 évig semmi......hazudnak hazudnak hazudnak (közben tömi a sok féreg a zsebét) de marad hülye a 2/3-ból rendesen! 2014-ben is Fidesz lesz csak már nem 2/3 hanem 55%körül Jobbik akkor 35 fölött lesz merem állítani!!! És 2018-ban VALÓDI RADIKÁLIS FEJLŐDÉS LESZ!!!!! HALÁLBÜNTETÉS, CIGÁNYOK MEGREGULÁZÁSA, ÁLLAMOSÍTÁS, ERŐS HADSEREG, OLCSÓ ATOMENERGIA stb stb
csak bánom, hogy addig tarthatom el a sok mocskot, akik basznak dolgozni inkább ilyen "mesterséges sérvekkel" rokkantnyugdíjból AZ ÉN PÉNZEMBŐL!!! fizetik a DIGITV-t!! sok féreg...... Én meg 26000 Ft-ot fizetek havonta a buszbérletért hogy hülyére dolgozzam magam, ezek ért a férgekért.
Azt mondom: legyen jobb nem érdekel ki csinálja.... de hogy ez a sok xyz aki most trónol nem fogja az is biztos!!!!!!!!
A Fidesz nem csinált mást csak bebetonozta az embereit mindenhova (leszarom mondjuk).
tegnap 07:13
A sok felkiáltójelből és az összefüggéstelen ordibálásból akkor is sejthető lett volna, hogy egy jobbikos kocsmatöltelék beszél, ha külön nem mondod :))))
Azért várj még az elkeseredéssel. Más kormányok nyári szünetet tartanak, és 100 nap türelmi időt kérnek. Az adótörvényeket ősszel szokták kidolgozni. Eddig sem volt adómentes a minimálbér. 17%-os volt. Csak volt adó visszatérítés. két év alatt akarják bevezetni az egykulcsos családi adózás. Igaz a 16%-ot már jövőre igérte Orbán. De még csak most kezdődik ez a munka, és az egyeztetések az érdek képviseleti szervekkel.
Egyébként 54 új törvény született a nyáron. A kis és közép vállalkozóknál már csökkentettek adót. Mert ők a gazdaság motorja. A kis falukban támogatják a patikák létrejöttét, máshol. ahol a multik megfojtják a magánpatikákat nem engedélyezik a multiknak, hogy újat nyissanak. Vidéken a kistermelők most már eladhatják az árujukat nem csak a piacon, hanem a boltokban, henteseknél, közétkeztetésben. Oktatás: Újra vannak osztályzatok alsóban. Lehet buktatni a tanárnak alsóban második osztálytól. Bevezették a háromcsapás törvényt. Ha valaki harmadjára életellenes bűnt követ el megváltoztathatatlan életfogytiglant kap. Kiskorúak is kerülhetnek börtönbe, ha olyasmit csinálnak. És egy csomót el sem olvastam.
Ha ezen az oldalon rámentek a törvény betüjelére pl. T/581
utána arra, hogy szöveges PDF, elolvashatóak a törvények.
Persze bonyolult a szöveg, de az indoklás rész érthető összefoglalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!