Mivel lett jobb eddig, hogy a FIDESZ kormányoz? Nagyon megbántam hogy rájuk szavaztam ugyanis ha bevezetik az 1 kulcsos adó rendszerüket szivacs van!
Mikor fogják végre azt segíteni (családtól függetlenül), aki DOLGOZIK, DOLGOZNI AKAR, és nem azt, aki SOK GYEREKET CSINÁL (mindegy, hogy dolgozik-e, akar-e dolgozni, vagy csak eltartatja magát, és nem is akar dolgozni semmit...)?
Család, család, család, jó, de a mennyiség a minőség rovására mehet (lásd a sok léhűtő segélyen élősködőt, akiknek eszük ágában sincs beállni egy munkahelyre), itt is igaz, hogy a kevesebb több. Tudom, a kormányoknak kell a sok gondolkodni lusta szavazó, akiket meg tudnak vezetni, de ha ez a léhűtő réteg elszaporodik, a dolgozók megélhetését ellehetetlenítik, akkor idővel elfogy a dolgozó réteg, ki fogja kitermelni a segélyt?
10:37
"Család, család, család, jó, de a mennyiség a minőség rovására mehet"
És ezt egy olyan országban mondod, ahol egy nőre 1,4-1,6 az átlagos gyerekszám, vagyis mélyen a normális minimum alatt van. Demagóg.
"12:18 - Elárulnád, hogy hány országban szedik le a bruttó fizetések kb. 1/3-át adó címszóval? Lassan ott tartunk, hogy a bruttó felével lehet csak számolni, ami megmarad. És akkor még sokan azt sérelmezik, hogy a párok nem vállalnak gyereket... JÓ, DE MIBŐL IS?"
Tévedésbe soha ne essél! A fizetésed 75-80% át viszi el az adó nem 30at. Ugyanis nem elég azt megkapni, egy fizetés csak akkor ér valamit ha el is költöd, márpedig akkor kerül képbe az ÁFA és a jövedéki adó. És erre még rájönnek a nem jövedelem orientált adótípusok, pl kommunális adó és a többi, és a többi..
Számolgass csak egy kicsit. És elárulom ÁFÁT nem csak egyszer fizetsz mikor megveszel például egy kenyeret, hanem amikor a gazda eladja a búzát a malomnak, a malom eladja a lisztet a péknek, a pék eladja a kenyeret a boltnak, a bolt pedig neked. Ez a sor ÁFA mind a végtermék árára terhelődik. Szóval az hogy az adó a fizetésed egyharmadát viszi el az egy vicc...
Hahahahaha...
Én meg azt mondom a sok hülye, aki elhitte annak a sok majomnak (orbán, szíjártó, kövér lászló, navracsics, simicskó, áder stb stb stbgs)... hogy Ők majd megmutatják.....
Na az a sok hülye megérdemli! Ez lesz a tanulópénz, majd legközelebb arra az 1 pártra szavaznak, akit azért utálnak, mert csinálni akar valamit és kimondja a problémát!!!!!!!!!!4
Kívánom, hogy a FIDESZ 2/3 után az önkormányzatin is taroljanak és a sok csoró akik hitt nekik még jobban cumizzon!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!