Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mivel lett jobb eddig, hogy a...

Norby092 kérdése:

Mivel lett jobb eddig, hogy a FIDESZ kormányoz? Nagyon megbántam hogy rájuk szavaztam ugyanis ha bevezetik az 1 kulcsos adó rendszerüket szivacs van!

Figyelt kérdés
nettó fizum most 85. 000, ha bevezetik akkor ez 72. 000 lenne januártól. Szerintem elég sok ember kap ennyi fizetést és nem csak én bántam (om) h nekik adtam az X et?!
2010. szept. 19. 10:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%
10:19 - Azért ne zavarjon, hogy egyedülállóként (nem azért, mert egyedül akarok lenni, hanem azért, mert szerelem nélkül számomra nincs párkapcsolat) fogalmam sincs, hogy lesz saját otthonom, nekem nincs többmilliós megtakarításom, ami elég lenne az elinduláshoz, itt állok államvizsga előtt pályakezdő munkanélküliként (munkatapasztalatom van, de nem a szakmámban b+, mert az nem elég nekik, hogy tudom, amit tanultam, csak mert nő vagyok...).
2010. szept. 21. 10:31
 12/31 anonim ***** válasza:
86%

Mikor fogják végre azt segíteni (családtól függetlenül), aki DOLGOZIK, DOLGOZNI AKAR, és nem azt, aki SOK GYEREKET CSINÁL (mindegy, hogy dolgozik-e, akar-e dolgozni, vagy csak eltartatja magát, és nem is akar dolgozni semmit...)?

Család, család, család, jó, de a mennyiség a minőség rovására mehet (lásd a sok léhűtő segélyen élősködőt, akiknek eszük ágában sincs beállni egy munkahelyre), itt is igaz, hogy a kevesebb több. Tudom, a kormányoknak kell a sok gondolkodni lusta szavazó, akiket meg tudnak vezetni, de ha ez a léhűtő réteg elszaporodik, a dolgozók megélhetését ellehetetlenítik, akkor idővel elfogy a dolgozó réteg, ki fogja kitermelni a segélyt?

2010. szept. 21. 10:37
 13/31 anonim ***** válasza:
56%
Megérdemled, te szavaztál rájuk.
2010. szept. 21. 10:41
 14/31 anonim ***** válasza:
3%

10:37

"Család, család, család, jó, de a mennyiség a minőség rovására mehet"

És ezt egy olyan országban mondod, ahol egy nőre 1,4-1,6 az átlagos gyerekszám, vagyis mélyen a normális minimum alatt van. Demagóg.

2010. szept. 21. 10:42
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
10:42 - Figyelj csak, nézd meg Svédországot és nézz meg minket, 5-ször akkora az ország, mint a miénk, de kevesebben vannak, mint mi, megélnek, miért is? Mert ott fontos a munka, itt csak az a fontos, hogy sokan legyünk, mindegy, hogy az lusta léhűtő vagy dolgozni akaró ember, igaz?
2010. szept. 21. 10:46
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
10:42 - Ha támogatják azt, hogy a munkámból meg tudjak élni, akkor fogok tudni vállalni gyereket, de amíg magamat se tudom fenntartani a fizetésemből, addig hogy merjek gyerekben gondolkodni? A szüleim nyakára?
2010. szept. 21. 10:47
 17/31 anonim ***** válasza:
40%

"12:18 - Elárulnád, hogy hány országban szedik le a bruttó fizetések kb. 1/3-át adó címszóval? Lassan ott tartunk, hogy a bruttó felével lehet csak számolni, ami megmarad. És akkor még sokan azt sérelmezik, hogy a párok nem vállalnak gyereket... JÓ, DE MIBŐL IS?"

Tévedésbe soha ne essél! A fizetésed 75-80% át viszi el az adó nem 30at. Ugyanis nem elég azt megkapni, egy fizetés csak akkor ér valamit ha el is költöd, márpedig akkor kerül képbe az ÁFA és a jövedéki adó. És erre még rájönnek a nem jövedelem orientált adótípusok, pl kommunális adó és a többi, és a többi..

Számolgass csak egy kicsit. És elárulom ÁFÁT nem csak egyszer fizetsz mikor megveszel például egy kenyeret, hanem amikor a gazda eladja a búzát a malomnak, a malom eladja a lisztet a péknek, a pék eladja a kenyeret a boltnak, a bolt pedig neked. Ez a sor ÁFA mind a végtermék árára terhelődik. Szóval az hogy az adó a fizetésed egyharmadát viszi el az egy vicc...

Hahahahaha...

2010. szept. 21. 10:49
 18/31 anonim ***** válasza:
76%
10:49 - Én arról a bruttó-nettó különbségről beszéltem, amit egy munkavállaló a fizetéséből lát, amíg megkapja (pl. 125ezer bruttó kb. 76ezer nettó). Az, hogy emellett a munkáltató még többet fizet ki 1 dolgozó után, meg az árak is a csillagokban vannak, csak még rosszabb. EU-szintű árak, de EU-szint alatti fizetések...
2010. szept. 21. 11:06
 19/31 anonim ***** válasza:
én nem politizálok. inkább nézzünk eggyütt pindur pandurokat
2010. szept. 21. 13:32
 20/31 anonim ***** válasza:
82%

Én meg azt mondom a sok hülye, aki elhitte annak a sok majomnak (orbán, szíjártó, kövér lászló, navracsics, simicskó, áder stb stb stbgs)... hogy Ők majd megmutatják.....

Na az a sok hülye megérdemli! Ez lesz a tanulópénz, majd legközelebb arra az 1 pártra szavaznak, akit azért utálnak, mert csinálni akar valamit és kimondja a problémát!!!!!!!!!!4

Kívánom, hogy a FIDESZ 2/3 után az önkormányzatin is taroljanak és a sok csoró akik hitt nekik még jobban cumizzon!!!!!!!!!!!!!!!

2010. szept. 21. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!