Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Mi Hazánk miért gondolja...

A Mi Hazánk miért gondolja úgy, hogy az öngyilkosságot el kell ítélni?

Figyelt kérdés

Mondta Toroczkai, hogy ő teljesen az öngyilkosság ellen van. Hisz ez nem építi a Magyar nemzetet.

Kérdem én:

Hogyha van egy lelki nyomorék ember, aki már évek óta csak megakar halni, ő mégis miképpen építeni a Magyar nemzet szellemét? Csak mert, szerintem sehogy. Ez egyszerűen emberkínzás.

2022. jún. 4. 07:53
 1/9 anonim ***** válasza:
24%

A Magyar az kicsoda? Ismerjük? Szerintem a magyar nemzet építéséhez ennek semmi köze nincs. A nevezett személy az én szememben (VÉLEMÉNY) egy elmeháborodott senki, akivel nem kell foglalkozni.

Ettől függetlenül az öngyilkosság semmire sem megoldást. A halni szándékozókat abban kellene segíteni, hogy visszanyerjék életkedvüket, élni akarásukat. Az ilyen barmok inkább afelé lökik szegényeket, hogy tényleg eldobják az életüket.

Ha valaki súlyos beteg (mentális betegséget is ide értve), minden napja csak szenvedés, picit árnyaltabb a helyzet. Náluk megértem, hogy teher számukra az élet.

Sok kérdés szól itt is arról, hogyan ölje meg magát valaki. Persze rendre törlésre kerül.

Amiket az illető leír magáról, az lótúró. Semmi. Ha azon okokért, amit elég visz, ok lenne a halálra, már kihaltunk volna.

2022. jún. 4. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

"Hogyha van egy lelki nyomorék ember, aki már évek óta csak megakar halni, ő mégis miképpen építeni a Magyar nemzet szellemét?"

Ha összeszedné magát az a lelki nyomorék ember, ő is dolgozhatna és lehetne hasznos tagja a társadalomnak. Én is lelki nyomorék vagyok, ráadásul több féle mentális betegségem is van, mégsem élősködök, meg nem is leszek öngyilkos.

2022. jún. 4. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Igaza van Toronak
2022. jún. 4. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
#2: Csak az a gond, hogy a lelki nyomorékok nem tudják összeszedni magukat, hanem ahhoz segítség kell nekik. Nem az, hogy riogatjuk őket bebörtönzéssel vagy az IMEI-vel.
2022. jún. 4. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

És mégis hogy gondolták?

Megbüntetik azt aki öngyilkos lett? 😂😂

2022. jún. 4. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
én is az öngyilkosság ellen vagyok, csak én nem azt azt embert hibáztatom, aki öngyilkosságot követ el, hanem azt a világot, az a társadalmat, ami ebbe kerget embereket
2022. jún. 5. 13:57
 7/9 MDaniel98 ***** válasza:
64%
Pedig az ideológiai vezetőjük is meghúzta a ravaszt...
2022. jún. 5. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Az öngyilkosokat saját maguk ölik meg, nem a társadalom. Senki nem várja el tőlük hogy tegye meg, csak akik hülyék és azt mondják hogy inkább mint hogy szenvedjen. Minden egyes ember szenved az élete során. Az aki nem tud kimászni belőle gyenge, és azt nem csodálom ha elítélik. Az öngyilkosság a legrövidebb út.
2022. jún. 5. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert álszent keresztények
2022. szept. 12. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!