Összefogás szavazók! Elolvastátok a Mi Hazánk programját? Mi Hazánk szavazók! Elolvastátok az Összefogás programját?
Figyelt kérdés
Akik olvasták a másik oldalét is, azoknak mi a véleményük?2022. jún. 2. 15:59
A kérdező szavazást indított:
Összefogásra szavaztam, olvastam az MHM programját is
Összefogásra szavaztam, nem olvastam az MHM programját is
MHM-ra szavaztam, olvastam az Összefogás programját is
MHM-ra szavaztam, nem olvastam az Összefogás programját is
20 szavazat
1/13 anonim válasza:
MHM szavazó vagyok és elolvastam.
Vannak benne jó dolgod, de igen nagy hülyeségek is.
2/13 A kérdező kommentje:
Az ész nélküli nácizás és parasztozás nem vall túl magas edukáltságra. Az elmúlt 12 évben sem hozott sok sikert.
2022. jún. 2. 17:21
3/13 anonim válasza:
Utolsó, a Mi Hazánk egy náci párt és pont
4/13 A kérdező kommentje:
Érvelés nulla. Valamiért többet vártam volna az "értelmiségtől". Kár volt.
2022. jún. 2. 22:12
5/13 anonim válasza:
Rasszista szlogenek, meleg ellenes kampányok, de elég egy Duró Dóra beszédet meghallgatni.
Magyarország izolálása a céljuk, mert a magyar felsőbbrendű. "Magyarország a magyaroké" ez ilyen kitoloncolás a kisebbség számára?
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem a fehérek ellen elkövetett bűncselekmények relativizálása és az elkövetőik faji alapon védelmezése az igazi rasszizmus. Nem az, ha kimondjuk, hogy létezik a cigánybűnözés.
2022. jún. 3. 07:19
8/13 anonim válasza:
7
Ja, gondolom cigány bűnözés sincs... :)
9/13 A kérdező kommentje:
Hetes válaszból látszik, hogy nem csak a fidesz hajt végre agymosást a hívein.
2022. jún. 4. 09:52
10/13 anonim válasza:
Utolsó, ha fehér vagy és van fehérek elleni bűnözés akkor te nem írnál ekkora f*szságokat.
Bűnözés van és kész, mi hazánk pedig náci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!