Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szégyellem, hogy nem utálom...

Szégyellem, hogy nem utálom Gyurcsányt, így nem vagyok igazi fideszes?

Figyelt kérdés

HELP MEEE!!!!

Fideszes vagyok. Szüleim, nagyszüleim is azok, és mind gyűlölik Gyurcsányt. Én is szeretném utálni, de nem megy. Nem szimpatikus, de nem fordul fel a gyomrom a neve hallatán, néha még nevetek is rajta. Nem hiszem, hogy igazi fideszes lennék így, és ezért nagyon szomorú vagyok. Segítsetek kérlek, mit tegyek, hogy a rosszullét kerülgessen tőle? Nagyon szeretném! Hányni akarok tőle!

Előre is köszönöm a segítséget!

#FIDESZ #Gyurcsány #szimoátia
2022. máj. 28. 13:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#10 de én szeretem a fideszt, a kedvenc híres emberem is Varga Judit, kedvenc házaspárom meg OV+Lévai...

Nagyon szeretném utálni Gyurcsit😞

De nem megy.

Szégyellem magam miatta...

2022. máj. 28. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy a Fideszesek mondják azt, hogy az ellenzéket csak az Orbán gyűlölet tartja össze ellenben a Fideszesknél az alapelvárás az a Gyurcsánynak az utálata.

Ui.: Annak ellenére, hogy utálom Gyurcsányt még nem vagyok Fideszes, ezzel mit tudtok kezdeni?

2022. jún. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!