Fideszesek! Szájer József szerintetek is igazi példakép?
Figyelt kérdés
Milyen gerinces hogy a mentelmi jogára hivatkozott és hogy az emberek arcába hazudott hogy nincs köze a droghoz miközben a 20 fős társaságból csak nála találtak drogot. Egy igazi példakép igaz? Mint Borkai meg a többiek.#szájjerkismadár
2020. dec. 1. 17:53
1/11 anonim válasza:
NO erre én is kíváncsi vagyok! Mit szóltok, hogy a nagy, keresztény fideszetek sexbulikon van?
2/11 anonim válasza:
Eddig példakép lehetett sokmindenkinek, hisz kétségkívül az ország egyik legtehetségesebb jogászáról beszélünk. Viszont amit tett, azzal elérte, hogy úgy karierileg mint más téren egy nagy senkivé váljon.
4/11 anonim válasza:
#1 Nekem csak migránsozással válaszoltak, meg hogy én is megtenném, ha lehetőségem lenne rá:)
5/11 anonim válasza:
Nektek,egyértelműen ,mert ahogy látom nagyon tettszik nektek,a történtek.
Irigyek vagytok azt anyi.
6/11 anonim válasza:
5:
Idióta bégető birka vagy
Mosdasd csak ezt a nyomorultat
7/11 anonim válasza:
Csak egy tükröt mutattam nekedmekmek.
8/11 anonim válasza:
A fideszeseknek nincs annyi agyuk ahhoz, hogy ezt felfogják
9/11 anonim válasza:
A főnökei a hibásak. Nem szóltak a nyomorultnak, hogy az otthon melege az egy program és nem egy verseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!