Az Orbán kormány azzal hogy nem Káslert tette miniszternek és megszüntette az EMMIt beismerte hogy a járványt rosszul kezelte és az eü rendszerrel nagy bajok vannak?
Nem, azt ismerte be, hogy Kásler teljesen alkalmatlan volt miniszternek. De ez már akkor kiderült, amikor kezdődött a járvány. Nem véletlenül a Pintér-féle belügyminisztérium fogta össze a járvány elleni védekezést.
Kásler közben olyanokban élte ki magát, hogy találomra rugdosott ki kórházigazgatókat. Kb. mint amikor egy sértődött gyakorizó mindenkit lepontoz. :-)))
Meg csinált egy Magyarságkutató Intézetet, ahol az ő tudománytalan hülyeségeivel foglalkoztak.
Én ismertem még az Orsz. Onkol. Int. igazgatójaként és fej-nyak sebészként. Akkor egy teljesen korrekt úriembernek, jóindulatú orvosnak és jó vezetőnek tűnt. Álmomban se hittem volna, hogy miniszterként ekkora csalódás lesz. Valószínűleg Orbánnak is az volt.
"kihívás annál szokott lenni ami nem működik"
Ezt jól olvassátok el, mert ennél nagyobb hülyeséget ma már nem láttok. Pedig hosszú még a nap, akár fekete-győr vagy jámbor is labdába rúghatnak.
Egy minisztérium vezetése annak is kihívás, akinek megy. Nem véletlen, hogy nem szokták akárkire bízni.
#4 Az ellenzékiek jelentős része szerint még durvább diktatúrával kellett volna kezelni, mint ami volt. Felháborító.
"Nem, azt ismerte be, hogy Kásler teljesen alkalmatlan volt miniszternek. De ez már akkor kiderült, amikor kezdődött a járvány. " Ez már a kinevezése után is azonnal látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!