Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kit mit gondol erről a cikkről?

Kit mit gondol erről a cikkről?

Figyelt kérdés

[link]

Én annyit fűznék hozzá, hogy most, hogy újra a FIDESZ nyert több mint 2/3-os többséggel, így részben igaza van, hiszen jogilag csak bejegyzett élettársi kapcsolatot köthetek a párommal, ha lesz, melegként.Gyereket nem vállalhatok, max kiskapukkal, mert ott van még a társszülőség is.

Viszont családom van, hiszen valakitől én is származom, él még anyám, van 3 bátyám, bátyáimnak már az egyiknek lesz saját gyereke, szóval ha kicsit árnyaltabban nézem, akkor kvázi nagybácsiként még tudok is segíteni, de nem vagyok benne 100%.

#család #melegség #Társszülőség #Nagybácsiság
2022. máj. 10. 00:31
 1/3 anonim ***** válasza:

"MI VÁR MOST EBBEN AZ ORSZÁGBAN EGY MELEG FÉRFIRA A NAGYBETŰS ÉLETBEN, HA HÁZASSÁG ÉS CSALÁD NEM?2

Jó liberális módjára akábszi. Füvezés, gombázás ezerrel

2022. máj. 10. 09:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Jaj, brühühü, nem akar családot, de fáj neki, hogy másnak van, ezért elkezdi okolni a társadalmat. Okos megoldás hatalmas nagy problémákra...
2022. máj. 10. 12:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja nem mintha a normális vidékről feljött munkás emberek abszinensek lennének, mondom én ezt vidéki meleg férfiként aki később folytatta egyetemi tanulmányait a fővárosban. Én is hallottam amint 3 vidékről feljött építési munka forma pasik beszélgettek fennhangon az 1-es villamoson, hogy milyen kábítószert kell beszerezni a netről... kristályt említették...
2022. máj. 10. 15:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!