Az öregedéssel alakulnak fideszessé zömmel az emberek, hogy működik ez?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 20:13
1/10 anonim válasza:
Fiatalok meg füves momentumosok.
2/10 anonim válasza:
Volt a Bokros-csomag, és volt a 2002-2010-es baloldali kormányzás. Idén 2022-t írunk, ma már azok is szavazhatnak, akik 2004 elején születtek. Ők fiatalok, de a baloldali kormányzás időszakában még kisgyerekek voltak, nem sokat tudtak a világról.
3/10 anonim válasza:
Én olyan öreg vagyok, hogy a tököm a bokámig csüng, mégse lettem fideszes. Éljen a Mi Hazánk!
4/10 anonim válasza:
Én ahogy egyre idősebb lettem, úgy ábrándultam ki a fideszből, pedig még 40 se vagyok 😅
5/10 anonim válasza:
Lehetséges, hisz a feledékenység gyönyyörködtet, és a rosszat is széppé teszi, mint látjuk.
6/10 anonim válasza:
4! Üdv kolléga! Én 98-ban első szavazóként kőkemény fideszes voltam, -maradtam is 2002-re és 06-ra- most lekevernék egy nagy pofont az akkori énemnek!
7/10 anonim válasza:
Igazából pont a 30-60 közötti korosztályban van a legnagyobb előnye a Fidesznek és ha azonos lenne a támogatottsága az Összefogásnak és a Fidesznek, akkor az ellenzékiek a fiatalok és az idősek között vernék a Fideszt.
8/10 anonim válasza:
Az 5. oldalon van egy táblázat arról hogy melyik korcsoport között van a legtöbb támogatója.
Az ellenzéknél meg ha kb. súlyoznád őket a 19-es egymás elleni eredményeik alapján az jönne ki, hogy pont a középső korosztályban kapnának ki a Fidesztől azonos szavazatszám mellett.
9/10 anonim válasza:
Pontosan, az 50. szülinapodon megjelenik majd a Fideszember, aki ellopja az LMBTQ-t a házból, beszereli az M1-et és a Russia Todayt, nácivá változtat és mostantól krumplit kell majd enned.
10/10 anonim válasza:
A tapasztalat es az elet teszi az embereket fideszesse ! Sokakat birkava teszen, ok az ellenzek-re fognak voksolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!