Hogy barátkozzak meg az öregedéssel?
Nem értelek. A 27 éves hol öreg??
Vagy talán kinézetre öreges vagy? Nem hinném. Mi akadályoz meg benne hogy azt csinálj amit akarsz? Amugy meg nem pazaroltál el semmit. Dolgozni is kellett hogy legyen pénzed.
Szerintem meg külföldön ezerszer jobb.
Én is húznék ha lenne pénzem és beszélnék nyelvet és vissza se jönnék.
Ennyire öregnek látod az arcod vagy mi?
Nekem is vannak ennyi éves ismerőseim de ők tök fiatalnak néznek ki és semmi öreges nincs bennük. Aztán meg lehet azt mondod majd hogy itt pazaroltál el éveket.
Exem lakast vett 3 ev utan. Szoval nem hihetetlen a 10 millio egyaltalan
En azt nem ertem kint miert nem lett senkid.
Nekem kint nem is tudom hany szerelmem volt varatok haverok akarhova mentem. Mindenfele nemzetiseg. De még jo fej srac es baratom lett még a palyaudvarrol is aki emagyarazta a jegykiadoautomatat mar akkor agyon röhögtük magunkat.
En teljesen ugy vagyok vele kint sokkal könnyebb ismerkedni (nem voltak bennem feszkok szorongasok)total lazan el tudtam lenni barkivel vendegatoztam is pedig. Ejszakai bulik sracok. Kànaàn volt minden.
De voltam szalagmelon is mindenhol megis mindenkiböl "span" lett.
Erdekes egyedül pont a magyarok furtak neztek utaltak es loptak!akiket kerülnöm kellett
40 felett kezdtem edzeni, most vagyok életem csúcsán.
Annyi, hogy házas vagyok, így nem csajozhatok.
Azt sajnálom, hogy a mostani eszemmel és pénzemmel nem vagyok huszonéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!