Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz népámítása és az EU...

A Fidesz népámítása és az EU val szembeni öntörvényűsége hova vezet, ha most is mi vagyunk az EU második legszegényebb országa?

Figyelt kérdés

Magyarország ellen jelenleg több mint 55 kötelezettségszegési és egy jogállamisági eljárás van folyamatban.

A Fidesz pártiak komolyan azt hiszik, hogy az egész világ csinál mindent rosszul, de még véletlenül se ők?

#FIDESZ #Jogállamisági #Kötelezettségszegési
2022. ápr. 25. 01:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Én felvidékiként nehezen hiszem, hogy Szlovákiánál rosszabbul áll Magyarország. Itt mindenki boldog volt, hogy Ficoék populisata kormányát leváltották. Egészen addig, amíg Igor Matovič meg az OĽANO el nem kezdtek "kormányozni". Elszámoltatást ígértek ami nem lett, a korrupció felszámolását, az sem lett. De felmentek az árak (amikor még sehol sem volt a háború), a fizetések nem, a kis vállalkozások sorra mentek és mennek tönkre, a járványt inkompetens módon kezelték és kezelik, az egészségügy helyre hozatala napi renden sincs, a fiatalok kivándorlása ezeket sem zavarja, a roma kisebbség szavazatait ezek is épp úgy megvásárolják, eddig 10 ellenzéki médiát szüntettek meg, a lakások nevetségesen drágák, de már a magyar kártya megint előkerült.
2022. ápr. 25. 02:27
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem mi vagyunk az EU második legszegényebb országa, mögöttünk van a cikkben lévő ábra alapján:

Bulgária

Görögország

Szlovákia

Horvátország

Lettország

Románia

Portugália

[link]

2022. ápr. 25. 03:48
 3/15 A kérdező kommentje:

Én máshogy tudom.

[link]

2022. ápr. 25. 03:52
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
3: egy adott időszaki pillanatnyi fogyasztás marhára nem egyenlő a "szegénységgel", főleg, hogy ebben az időszakban a magyar lakosság rekord megtakarításokat halmozott fel. Nekem is komoly vagyonom van, de viszonylag keveset fogyasztok, akkor én szegény vagyok? Marhaság.
2022. ápr. 25. 05:31
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Teszem hozzá, a kérdés eleve marhaság, minden EU-s ország ellen folynak kötelezettszegési eljárások, sokszor több is, mint Magyarország ellen, és ennek semmi köze holmi "szegénységhez".
2022. ápr. 25. 05:35
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
Nem unod meg ezt sok b@zi k@cs@g bal libis propagandat? Vedd mar eszre hogy az e.u. vezetoi degeneralt, elmebeteg, lgbt csaladokban felnott betegek. Pont mint a bal-libis ellenzek... Kivancsi vagyok mennyire elmebeteg senkik akik nem a fideszre szavaznak!
2022. ápr. 25. 07:17
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Bravo!

2022. ápr. 25. 07:58
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

A fogyasztás szintje éppúgy nem tükrözi jól a gazdagság/szegénység szintjét, mint a gdp. A fogyasztást befolyásolja az árszínvonal is, és hatással van rá a megtakarítási hajlandóság is, és figyelembe kellene venni a gazdagabb és szegényebb rétegek közti különbséget is.

Oké, hogy nagyot akarsz mondani, de legközelebb valami hihetővel kellene próbálkozni, amihez sportszerűen sok sikert kívánok.

2022. ápr. 25. 08:08
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Ez a Kerdezo olyan unalmas mar...

Azt hiszi okosakat mond, holott nagyon nem.

Hiaba irsz ki ketnaponta Fideszt elemzo kerdeseket, fingod sincs a dolgokhoz.

2022. ápr. 25. 15:54
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
Akkor is nyert a Fidesz kétharmaddal. Nekünk itt jó, és csak ez a lényeg. Akinek ez nem tetszik, elmehet.
2022. ápr. 26. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!