Ismertek az öntörvényűségről szóló filmeket hasonlóan mint az erőszakik?
Hát én a 48 órát, meg annak a folytatását, a Megint 48 órát tudok mondani... Abban Nick Nolte egy nagyon keményfejű, öntörvényű zsarut játszik, aki kijátssza a szabályokat, önbíráskodik, agresszív, néha olyan flegma, bunkó hogy az már fáj... szóval az a karakter EGY IGAZI ÖNTÖRVÉNYŰ.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet és megnéznéd, azt tudd hogy:
-16 karikás
- káromkodnak bennük (főleg az elsőben, a 48 órában), k*va anyáznak, b*megelnek elég sokat
-kinyírják a bűnbanda minden tagját, és több tűzharc, verekedés látható
A másik ilyen az Extralarge felügyelő, ami Bud Spencernek már egy későbbi sorozata és van benne már vagy 60 éves, 2 évad van, 2×6 rész (mindegyik 1 ó 30 p hosszúságú lehet). Kicsit durvább mint a megszokott Bud Spencer-vígjátékok, vannak olyan részek, ahol a vége nem bunyóval, hanem tűzharccal végződnek, van hogy egyáltalán elő se veszi az öreg az öklét (hozzáteszem: ritkán)
Ebben a filmben Bud Spencer (megszokott módon) makacs, öntörvényű figura, aki még a többszöri felszólítások, még a rendőrfőnök legjobb barátja kéréseire is sokszor b*szik, ilyen "majd akkor ... amikor én mondom / majd azt én tudom bízd ide, nem tetszik valami? fel is út, le is út" típusú figura
Az Erőszakikat nem ismerem sajna, egyedül a címét hallottam, meg egy rövid jelenetet láttam belőle... A két film, amit fent leírtam csak arra válasz, hogy a főhőseik (a 48 óra, Megint 48 óra esetében Nick Nolte, az Extralarge felügyelő 12 részes sorozat esetében Bud Spencer) eléggé öntörvényűek, de azt nem tudom, hogy az Erőszakikhoz hasonlóan-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!