Miért ilyen gyenge a forint még?
Magyarország gyenge, nyitott ország, viszonylag alacsony kamatok, csökkenő külkereskedelmi többlet.
Oroszországban az erős rubel nem teljesen valós kép, manipuláció eredménye, a devizapiac nagyon korlátozott, tiltják, korlátozzák a rubel eladását, átváltását más valutákra. Az import is nagyon visszaesett Oroszországban a háború óta, ezért sincs pénzkiáramlás. Másrészt a kormány előírja, hogy a nyersanyagexportból származó dollár, euró bevételeket rubelre kell váltani a cégeknek, ami szintén támaszt jelent. Plusz Oroszországban 17,5% jegybanki alapkamat, Magyarországon csak 4,4%. Én nem cserélnék az oroszokkal.
Eljön a nap és lassan már itt is van, amikor hálás lesz minden magyar a gyenge forintért. Meglássátok testvérek, én megmondtam.
(Addig röhögjetek ezen, amig valósággá nem válik, mert utána csodálkozni fogtok)
Gyenge??
Várjál még vele 1-2 hónapot vissza sírod a mostani árfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!