đčđ· = đđș ORBĂN VIKTOR (ISZTAMBULBAN), milyen közös török VĂRVONALAT EMLĂTETT ? valamilyen ATTATĂRK ?
Figyelt kérdés
- Valami olyan dolgot (közös vĂ©rvonalat/felmenĆket) mondott, amit az ellenzĂ©ki mĂ©dia Ă©s a "FĂGGETLEN OBJEKTĂV SAJTĂ" - nagyon nagyon emlegetett !
- Hogy a törökök Ă©s a magyarok egy vĂ©rbĆl valĂłk. đčđ· = đđș
- De nem talĂĄlom ... (prĂłbĂĄltam mĂĄr a GOOGLE-t)
2022. ĂĄpr. 22. 01:01
11/11 anonim vĂĄlasza:
Vagy cĂĄr vagy szultĂĄn lesz ha magyar kirĂĄly nem lehet. EgyĂ©rtelmƱ, hogy török nĂ©pekhez vagyunk legközelebb, miĂ©rt ne lehetett volna Attila vĂ©rvonalĂĄban altalaji emberek? Meg utĂĄna a 150 Ă©v alatt nem csak harcoltunk, hanem d*gtunk is. OrbĂĄnnak kĂ©k a szeme, cigĂĄnynak nĂ©z ki, de vannak törökök akik ugyanĂșgy. Erdogan unokatestvĂ©rĂ©nek is elmehetne, no meg a jellemekben is vannak hasonlĂłsĂĄgok. Csak szeretnĂ©nk törökök lenni, a törökök nem bĂĄntjĂĄk egymĂĄst, összefognak. Egyszer kĂŒlföldön veszĂ©lyben voltam Ă©s kĂ©rtem segĂtsĂ©get magyarkĂ©nt törököktĆl, törökĂŒl (magyarokkal nem sokra mentem volna) Ă©s segĂtettek. Ăn sem megyek csak Ășgy el amellett, ha törököt bĂĄntanĂĄnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!