đčđ· = đđș ORBĂN VIKTOR (ISZTAMBULBAN), milyen közös török VĂRVONALAT EMLĂTETT ? valamilyen ATTATĂRK ?
Figyelt kérdés
- Valami olyan dolgot (közös vĂ©rvonalat/felmenĆket) mondott, amit az ellenzĂ©ki mĂ©dia Ă©s a "FĂGGETLEN OBJEKTĂV SAJTĂ" - nagyon nagyon emlegetett !
- Hogy a törökök Ă©s a magyarok egy vĂ©rbĆl valĂłk. đčđ· = đđș
- De nem talĂĄlom ... (prĂłbĂĄltam mĂĄr a GOOGLE-t)
2022. ĂĄpr. 22. 01:01
A kĂ©rdezĆ szavazĂĄst indĂtott:
â Nem tudom
âïž Most per pill nem jut nekem se eszembe
âïž LeĂrom kommentben
8 szavazat
1/11 A kĂ©rdezĆ kommentje:
đčđ· Lehet, hogy ANKARĂBAN volt! đčđ·
2022. ĂĄpr. 22. 01:23
2/11 A kĂ©rdezĆ kommentje:
đčđ· VĂĄlasz : KIPCSAK VĂR đčđ·
2022. ĂĄpr. 22. 01:24
4/11 anonim vĂĄlasza:
OrbĂĄn Viktor visszamenĆleg meghĂłdĂtotta az OszmĂĄn birodalmat.
5/11 anonim vĂĄlasza:
NetĂĄn a sajĂĄt csalĂĄdjĂĄra gondolt?
Nem tudok róla, hogy a cigånyok és a törökök rokonsågban lennének. :-)))
6/11 anonim vĂĄlasza:
MĂ©g a honfoglalĂĄs elĆtt volt valami közös keveredĂ©s, amire a törökök k.rva bĂŒszkĂ©k Ă©s azt hiszik Ăgy "Ćk is Attilla utĂłdai".
7/11 anonim vĂĄlasza:
OrbĂĄn ĂĄlmĂĄban valami pasĂĄnak kĂ©pzelte magĂĄt. Tudod: OrbĂĄn elmĂ©je nagyon szĂnes... (Ăgy is meg lehet - cizellĂĄltan - fogalmazni a hĂŒlyesĂ©get!)
9/11 anonim vĂĄlasza:
A törökök Ă©des testvĂ©reink. 150 Ă©vig laktunk egyĂŒtt. Rengeteg fƱrdĆt Ă©pĂtettek nekĂŒnk. HasznĂĄluk Ćket ma is
10/11 anonim vĂĄlasza:
OrbĂĄn szultĂĄn lesz?
A törökverö fekete sereg, meg az egri vĂĄras sztori akkor kikerĂŒl a könyvekböl, vagy ĂĄtĂrjĂĄk majd barĂĄti-testvĂ©ri közös hadgyakorlattĂĄ a brĂŒsszeli-soros-hĂĄttĂ©rhatalom ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!