Itthon már nem fog kinevelkedni egy szivárványos generáció? Az LMBT nem menő a fiatalok körében?
A kettős mérce rátok sokkal inkább jellemző.
Csinálják a homoszexuálisok, de a nekik kialakított klubokban,szórakozóhelyeken vagy otthon.Ne az utcán.
Nem utcára való az ilyesmi.
Ha meg nem tetszik vándoroljanak ki, nyitva vannak a határok.
22, nem utcára való az ilyesmi, valóban.
"Ilyesmi" alatt a szexualitást értem.
Úgyhogy lépj fel a lefetyelő párocskák ellen. A múltkor azt hittem valaki elképesztően csámcsogva eszik valami szaftosat a hátam mögött a vonaton, de kiderült, hgoy csak a barátnője arcát próbálja a zájába tuszkolni fél órája.
Tavaly nyáron a Velencei-tónál egy nap állt a bál, mert egy fiatal párocska úgy gondolta jó buli napközben a vízben a parttól 3-4 méterre pettingezni. Konkrétan egymás fürdőruhájában túrtak, mindezt nappal egy tömött szabadstrandon, egy halom kisgyerekkel a környéken.
Ha zavar az utcán élt nemi élet, akkor az zavarjon, nem pedig a nemi élet milyensége. A szexualitás magánügy, de a heteróknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!