Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Itthon már nem fog kinevelkedn...

Itthon már nem fog kinevelkedni egy szivárványos generáció? Az LMBT nem menő a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
Sokak félelme, mi szerint a következő generációk már LMBT-k lesznek meghiúsulni látszik a választásokkal, 12 év alatt ugyanis már megjelent a következő szavazóképes nemzedék, mégis történelmi vereséget szenvedtek a nyugatos eszmék.

2022. ápr. 19. 14:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21%
RuPaul versenyein többnyire magukat férfinek valló, nőnek öltözött férfiak vannak. Drag queenek, akik valamilyen kategóriában valamilyen szabályok között versenyeznek egymással. De nyilván ahogy az előző leírja, nem mindenki ilyen.
2022. ápr. 19. 17:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

És miért néz ilyet aki utálja?:D Én nem vagoyk a másság ellen, igazából pont leszarom ki hogy éli meg a saját szexualitását, és nem találkoztam semmi hasonlóval.

Érdekes módon a legtöbb LMBTQ tartalmat azoktól kapom meg, akik szídják őket:D Tegnap is egy Mi Hazánkos transz youtubereket mutogatott itt GYK-n. Az egiyknek nem volt 2ezer feliratkozója sem, szóval ha az ilyen arcok nem reklámoznák, a kutya sem tudna róluk:D

2022. ápr. 19. 22:55
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#12: Épp ezt mondom én is :) Ellennének a maguk mikroközösségében úgy, hogy senkit nem zavarnak, de az ilyenek valamiért valósággal vadásznak rájuk. Én is csak olyanoktól látok folyton ilyet, akik ellene vannak.
2022. ápr. 19. 23:09
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
" igazából pont leszarom ki hogy éli meg a saját szexualitását" Ez lenne a normális szemlélet. De sajnos még mindig sok barom van aki bele akar pofázni vadidegenek életébe...
2022. ápr. 20. 08:40
 15/26 anonim ***** válasza:
2%

14#

Ha nem jelenne meg a közterületen, médiában, nem tolnák a képedbe.Sokkal kevésbé lennének ellene az emberek.

Ameddig ez így van, igenis van hozzá közük.

2022. ápr. 20. 08:45
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Aha. akkor a heteroszexualitásodat se "told a képembe", mondom kétgyerekes anyaként. Vagy ne tiltsd az másoknak, amit a heterók is megtesznek. Eddig csak és kizárólag hetro párocskák miatt voltam kénytelen magyarázkodnia gyerekeimnek...
2022. ápr. 20. 08:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom én mikor toltam más arcába, hogy heteró vagyok vagy szerveztem pl. heteró büszkeség napját. Miért kéne büszkének lenni olyanra, amivel születsz? Mert ha zseni vagy pl. akkor még megértem, de a melegség pont nem tesz semmit hozzá a társadalomhoz.
2022. ápr. 20. 08:56
 18/26 anonim ***** válasza:
2%

16#

A heteroszexualitás a normális.A standard.

Ami ezen kívül esik, az eltérő szexuális magatartás.

A homoszexualitás soha nem lehet egyenlő a heteroszexualitással, sem jogilag, sem erkölcsi és eszmei értékben.

2022. ápr. 20. 08:57
 19/26 anonim ***** válasza:
96%
Mit szerveznél a heteróknak? Évi 365 napon mások arcába van tolva a heteróság... Akár a pároddal parádézol, akár a félhülye kamaszok nyalnak egymás gyomráig. Ennél nagyobb fesztivál mi kell? Francokat vonulgatnának a melegek ha ugyanezt ők is megtehetnék, anélkül hogy valami primitív barom rájuk szállna.
2022. ápr. 20. 09:05
 20/26 anonim ***** válasza:
2%

19.

De, miért lenne jó, ha ugyanazt megtehetnék?

Társadalom erkölcsi,morális züllésének szimbóluma az ilyesmi.

2022. ápr. 20. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!