RTL: idén 800 milliárdot is bukhatott az állam a rezsicsökkentésen, szükség lesz emelésre? Nocsak? Gondban lesz a Csúti és Világszépe Rezsisziszi?
"A sok istenbarma nem fogja fel, hogy ő fizeti meg a különbözetet a végén így is úgy is"
Szerintem majd mindenki tisztában van ezzel.
De ha nem lenne akkor meg stadionokra menne el az a pénz a közösből, ezért (majd) mindenki örül neki. Mert nem kell még egy stadion Kisretkes-pusztára, inkább akkor segítse ki a gáz és villany számlám a közös kassza.
Teves ertelmezes hogy most is mi fizetjuk.
Az allamkassza fizeti. Az odaig oke hogy az fokepp az egyen adoibol all, pl szja, afa stb..
A kulonbseg az hogy magas rezsiarak mellett az egyennek kevesebb jutna etelre, szorakozasra mindenre.
Itt viszont az egyennek megmarad a penze az allam viszont kevesebbet fejleszt. Kevesebb utat ujit fel, kevesebb beruházás lesz. Kevesbe erinti igy az atlagembert, mert a kiesett penzt mashonnan tomkodi be a koktsegvetes. En speciel leszarom ha egy ket evig kevesebb autopalya vagy ut epul/ujul meg, kevesebbet kapnak pl az onkormanyzatok vagy nem epitenek stadiont. Vagy epp hitelt vesz fel az allam. Mert a hitel sem tragedia. Minden allam vesz fel hitelt, bocsajt ki allampapirt. Ha mondjuk egy ket ev alatt visszaall minden a korabbiakra akkor mindenkepp megerte a kivaras.
Mit vártok?
Én már letettem a menthetetlen akár hány diplomás h lye magyarokról.
Egyszerüen boritékolható,hogy kb 30 éve és nem lesz Magyarország.
Osszátok le/főre,aztán nézzétek +a piaci árakat.
Azt fizesd ,amelyiket szeretnéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!