Buta a baloldal vagy csak téveszmés?
Tények:
Fidesz kormány ismét 2/3-al győzött.
Soha ennyien nem szavaztak a Fideszre, soha ennyien nem támogattak ennyire magyar kormányt.
Nyilván ez azért van mert a többségnek ez jó. Gyarapszik erősödik az ország és erősödik a polgári réteg.
Kérdés:
Ez a sok baloldali nyavalyás miért vergődik folyton?
Miért nem látják be mennyire szánalmas amit művelnek?
Baloldali összefogás választások után egy órával felbomlott. Hogyan akarnak ezek országot irányítani?
Mi baja a baloldali szavazóknak? Van pénz mindenre, mindenki nyaral, vásárol, felújít…
Ezek meg folyton nyavalyognak.
Miért ennyire depressziós banda ez? Hogy lehet ennyire antidemokratikus, beszűkült a magyar baloldal?
#4. vagyok
Azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy szerintem a baloldal egyáltalán nem buta vagy téveszmés.
"Hogy lehet ennyire antidemokratikus, beszűkült a magyar baloldal?"
Nagyon kérlek ne beszéljünk antidemokráciáról, miközben a demokrata értékrendet és intézményrendszert a fidesz folyamatosan rombolja. És ezt nemcsak egy-egy baloldali véleményére lehet alapozni, hanem kvázi a középiskolai történelemkönyvek leckéire is, idáig süllyedtünk.
"Mi baja a baloldali szavazóknak? Van pénz mindenre, mindenki nyaral, vásárol, felújít…
Ezek meg folyton nyavalyognak."
Magyarország 2010-ben (és azóta) több EU-s támogatást kapott, mint 2004 és 2009 között összesen. Az állami beruházások fele igazából EU finanszírozta. Alapvetően világgazdasági konjunktúra volt. És most, hogy beütött a válság, csak most az első negyedévben már a tervezett ÉVES költségvetési hiány 75%-ánál tartunk.
Mindemellett felhívnám rá a figyelmet, hogy a fidesz azokon a helyeken a legkevésbé népszerű, ahol nagy az internet lefedettség és ahol az emberek rendszeres hírolvasók. Felhívnám arra is a figyelmet, hogy kifejezetten alul teljesít magához képest a fidesz a diplomások és értelmiségiek körében.
Szóval csakhogy tisztázzuk, nem azt mondom, hogy minden baloldali frekventált helyen élő, diplomás értelmiségi, hanem azt, hogy minél tájékozottabb és tanultabb valaki, annál inkább a fidesz ellen van statisztikailag, ezek az összefüggések pedig neked is el kellene, hogy áruljanak valamit.
Micsoda szerencsétlen hülye képes még mindig azzal érvelni hogy fideszes szavazók műveletlenek.
Ostoba balos duma.
Ezért buktok minden szavazást.
"Micsoda szerencsétlen hülye képes még mindig azzal érvelni hogy fideszes szavazók műveletlenek."
Nem műveletleneztem le senkit, csak szembesítettelek a statisztikával, azaz a tényekkel. Miért én kapom a leb*szást, miközben csak tényeket közlök? Inkább fel kéne tenni a kérdést, hogy a fidesz miért a diplomások körében a legnépszerűtlenebb, ahelyett, hogy csipőből megsértődnénk a másikra és elküldjük az anyjába és/vagy kiforgatjuk a szavait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!